Δεν είναι ψέμα: Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας ξανά μαζί!

 Δεν είναι ψέμα: Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας ξανά μαζί!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ξανά μαζί και, μάλιστα, πολύ σύντομα, αφού ο γνωστός δημοσιογράφος, έχοντας φύγει από τον ΣΚΑΪ, επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και θα πάρει τη θέση του στο «Πρωινό», δίπλα στην πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας θα έχουν «διευρυμένη συνεργασία», με την τηλεοπτική «βόμβα» να ενεργοποιείται, μετά από όσα είπε για τον παρουσιαστή ο Νίκος Μουτσινάς.

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας ξανά μαζί

Φαίη Σκορδά-Γιώργος Λιάγκας: Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την επανένωσή τους

«Με μεγάλη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο δυναμικό του. Το κανάλι και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έχουν γράψει μαζί πολλά χιλιόμετρα στο παρελθόν. Συναντιούνται και πάλι, σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σύντομα, θα λέει “καλημέρα” μαζί με τη Φαίη Σκορδά, στο “Πρωινό”. Μια επαγγελματική επανασύνδεση δύο τηλεοπτικών προσώπων πρώτης γραμμής, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που τους ανέδειξε ως το πιο δημοφιλές δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα και έχουν αποδείξει, με επιτυχία, τον επαγγελματισμό και την καλή χημεία τους. Η νέα τους συνάντηση αποδεικνύει ότι το «μαζί» και για τους δύο έχει, ακόμα, πολύ δρόμο μπροστά και ότι οι αληθινοί δεσμοί των ανθρώπων δεν διαλύονται, αλλά εξελίσσονται».

«Βόμβα» μεγατόνων από τον Γιώργο Παπαδάκη: Η τρομερή αποκάλυψη για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά

«Βόμβα» μεγατόνων είχε ρίξει ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον γνωστό δημοσιογράφο να προχωρά σε μια τρομερή αποκάλυψη για το διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένα από τα πρόσωπα του ΑΝΤ1, που όλα τα χρόνια που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκονταν στο κανάλι του Αμαρουσίου, διατηρούσε μαζί τους άψογες σχέσεις και, μάλιστα, όσες φορές κι αν του ζητήθηκε η πολύτιμη βοήθειά του στο «Πρωινό», τους την προσέφερε απλόχερα.

διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά Παπαδάκης

Το σχόλιο του για το διαζύγιο

Ετσι, σε μια από τις εκπομπές του, διαβάζοντας τις εφημερίδες, όπου σε πολλές από αυτές κυριαρχούσε η είδηση του χωρισμού της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, εννοείται πως ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» θέλησε κάνει το δικό του σχόλιο και να στείλει το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα στο ζευγάρι.

«Και… ”Γιατί χώρισαν Λιάγκας – Σκορδά”, ένα θέμα που ας το διαχειριστούν τα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο για τα παιδιά τους», είπε χαρακτηριστικά.

 1,524 total views,  2 views today

RSS
Follow by Email