29 Μαρτίου, 2024

«Δεν είναι κόρη μου, με έχει ισοπεδώσει…»: Κόλαφος η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη!

«Δεν είναι κόρη μου, με έχει ισοπεδώσει…»: Κόλαφος η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη!

Άγριο ξέσπασμα από τη μητέρα της πρώην ηθοποιού

«Δεν είναι κόρη μου, με έχει ισοπεδώσει…» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πριν χρόνια η μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη, Τζένη σε ένα άγριο ξέσπασμά της στο οποίο ήταν κόλαφος.

Ήταν η εποχή που η γνωστή ηθοποιός είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας και να στραφεί στο Θεό.

Η μητέρα της δεν μπόρεσε να δεχτεί ποτέ την απόφαση της Ναταλίας Λιονάκη και μάλιστα είχε προβεί σε πολύ αιχμηρές δηλώσεις τότε εναντίον της κόρης της.

«Αν αυτός είναι παπάς, εγώ είμαι αρχιεπίσκοπος. Είναι καλό το μαγαζί, εφορία δεν μπαίνει, ασφάλεια δεν μπαίνει. Μήπως να γίνω μοναχή; Να κάνω διακίνηση ναρκωτικών δεν θα με ενοχλεί κανείς, να ξεπλένω μαύρο χρήμα δεν θα με ενοχλεί κανείς.

Μαρία Κορινθίου και Ναταλία Λιονάκη

 

Όλα αυτά που σου είπα συν το εμπόριο λευκής σαρκός. Δεν έχω όμως αποδείξεις. Είναι δυνατόν να μην βλέπει τίποτα η Ναταλία; Πριν φύγει ήταν ηθικό κορίτσι. Τώρα ντρέπομαι»

«Και δημοσίως και ιδιωτικώς η Ναταλία με έχει ισοπεδώσει. Της είπα όσο είναι εκεί δεν είσαι κόρη μου. Είναι σε ένα πορνείο η Ναταλία. Έδωσα 32 ολόκληρα χρόνια από τη ζωή μου.

Ήμουν ηθικό στοιχείο και με ισοπέδωσε. Γιατί να είναι κόρη μου; Πρέπει να είναι κόρη μου; Αν αλλάξει γνώμη έχει τα κλειδιά και η πόρτα είναι ανοιχτή.

Όσο είναι εκεί δεν θα είναι κόρη μου, γι’ αυτό δεν αγωνίζομαι πια. Όσο είναι εκεί απαιτώ να μην με ξαναπάρει ποτέ τηλέφωνο. Δεν θέλω να επικοινωνώ μαζί της γιατί μετά είμαι άρρωστη για 10 μέρες. Είχε την αγάπη μου δεδομένη. Τελικά τόσο καιρό μπορεί να μην της δόθηκε η ευκαιρία να δείξει το πραγματικό της χαρακτήρα. Τι να πω;» είχε πει αγανακτισμένη η μητέρα της πρώην ηθοποιού και νυν μοναχού.

«Βόμβα» από Γιάννη Βούρο: «Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τη Ναταλία Λιονάκη, αλλά…»

Στη στήλη “Vintage Stories” της εκπομπής «Πάμε Δανάη» είχε απαντήσει πριν καιρό ο Γιάννης Βούρος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις σειρές “Ταύρος με Τοξότη”, “Επιθυμίες”, αλλά και για τη Ναταλία Λιονάκη, με την οποία όπως αποκάλυψε προσπάθησε να επικοινωνήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Στη σειρά “Ταύρος με Τοξότη” είχαν επιλεγεί άλλοι πρωταγωνιστές γιατί η σειρά πήγαινε για το Mega, το οποίο την απέρριψε. Η σειρά ταίριαξε καλά και σε μένα και στην Πέγκυ Σταθακοπούλου και σφράγισε τη δεκαετία του ’90. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο σύντροφός της Ναταλίας Λιονάκη που την ώθησε να στραφεί στο Θεό.

Το χαρακτηριστικό της σειράς ήταν η εξαιρετική χημεία που είχαμε με την Πέγκυ και ως προς τα σοβαρά και ως προς το χιούμορ. Ο κόσμος ακόμα και σήμερα όταν μας συναντάει επιθυμεί να δει ξανά τη σειρά», είπε αρχικά ο Γιάννης Βούρος. Παράλληλα, δείτε τη νέα δουλειά που κάνει για να ζήσει η Ναταλία Λιονάκη.

Ο Γιάννης Βούρος είπε στη συνέχεια για τη σειρά “Επιθυμίες”: «Ήταν από τις σειρές που τον ήρωα τον μισεί η μισή Ελλάδα και η άλλη μισή τον χαίρεται. Σε μια ερωτική σκηνή στο γραφείο με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φαινόντουσαν τα εσώρουχά μας και ο σκηνοθέτης ζήτησε να τα βγάλουμε. Λέγεται ότι αυτή είναι από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης».

Για τη Ναταλία Λιονάκη που επέλεξε πριν πολλά χρόνια τον μοναχισμό, ο Γιάννης Βούρος είπε: «Μετά το τέλος της σειράς μας έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση ότι η πρωτοεμφανιζόμενη Ναταλία Λιονάκη έγινε καλόγρια. Η άποψη πολλών ήταν ότι η Ναταλία θα έκανε σπουδαία καριέρα. Ήταν επιλογή της. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί της 2-3 φορές, αλλά δεν μπόρεσα».