Δεν άντεξε ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είσαι και παρθένα ρε…»

Δεν άντεξε ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν είσαι και παρθένα ρε…»

Δεν κρατήθηκε!

«Δεν είσαι και παρθένα ρε Λάουρα!» είχε πει πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στην Νάργες.

Στην εκπομπή υπήρχε μία συζήτηση σχετικά με το ποιοι είναι οι καλύτεροι εραστές, οι straight ή οι bisexual. Και τότε ο Γιώργος Λιάγκας, χαριτολογώντας, απευθύνθηκε στη Λάουρα Νάργες, ζητώντας της να τους απαντήσει.

Την έκρυβε για 6 μήνες: Αυτή είναι η 25χρονη σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα – Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν χωρίσει επισήμως εδώ και έξι χρόνια. Mε τους δύο να κρατούν έκτοτε όσο πιο κρυφά μπορούν, όσα συμβαίνουν στην προσωπική τους ζωή, χωρίς να σημαίνει πως κατά καιρούς δεν έχουν νέες σχέσεις.

Η πιο γνωστή από όλες είναι εκείνη της παρουσιάστριας, η οποία για λίγο καιρό ήταν σε σχέση με τον Νίκο Ηλιόπουλο, αλλά χώρισαν και τώρα ένας άλλος άνδρας φαίνεται πως έχει «εισβάλει» στη ζωή της. Και ο πρώην σύζυγός της, ωστόσο, φαίνεται πως έχει προχωρήσει στη ζωή του, παρότι ο ίδιος έκρυψε τη σχέση πιο επιμελώς.

Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Λιάγκα

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρουν πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον και το iciao, μια νεαρή γυναίκα έχει πάρει το μυαλό του Γιώργου Λιάγκα. Πρόκειται για μια καλλονή γύρω στα 25, η οποία παρά τους ενδοιασμούς που είχε στην αρχή, εν τέλει ενέδωσε στις πιέσεις του δημοσιογράφου και οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι.

Γιώργος Λιάγκας

Τον τελευταίο καιρό, άλλωστε, δεν το κρύβουν. Ο Λιάγκας δεν επιθυμούσε ιδιαίτερα τη δημοσιοποίηση της ιστορίας αυτής, που ξεκίνησε πριν από έξι μήνες. Όταν και γνωρίστηκαν σε μια κοινή παρέα. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, απέφευγε να απαντήσει, όταν τον ρωτούσαν σχετικά.

Φαίνεται, όμως, ότι οι δυο τους δεν μπορούν άλλο να το κρύβουν. Το ειδύλλιό τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και φαίνονται αποφασισμένοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Η Μαρία, όπως είναι το ονομα της γυναίκας με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος ο Γιώργος Λιάγκας, είναι μια καλλονή. Με την οποία ο παρουσιαστής αισθάνθηκε για πρώτη φορά την ανάγκη να δείξει ανοιχτά τη σχέση τους. Οι δύο τους πέρασαν μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές στους Παξούς. Και τότε παρότι είχε γίνει γνωστό, είχαν φροντίσει να «θολώσουν τα νερά».

Έτσι κι αλλιώς είναι πάγια τακτική του παρουσιαστή να μην απαντά σε ερωτήσεις για την προσωπική του ζωή.

Τώρα, όμως, σταμάτησε να κρύβεται και βέβαια όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στη νεαρή σύντροφό του για την οποία ελάχιστα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά.

Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά γνωρίζει για τη σχέση του πρώην συζύγου της. Καθώς όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Γιώργος Λιάγκας της έχει ήδη συστήσει τη νέα του σύντροφο.

Η αντίδρασή της ήταν πολύ ήρεμη και φιλική. Καθώς το μόνο που την ενδιαφέρει πλέον είναι να υπάρχει μια ισορροπημένη σχέση ανάμεσα στην ίδια και το Γιώργο Λιάγκα για χάρη των δύο αγοριών που έχουν αποκτήσει μαζί.

Εξάλλου και η ίδια έκανε κάποιες σχέσεις στο παρελθόν, μετά το διαζύγιο, και η τελευταία πήρε μεγάλη δημοσιότητα.

Όσο για το ενδεχόμενο επισημοποίησης της σχέσης του Γιώργου Λιάγκα με την όμορφη Μαρία, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να προβλέψει. Οι φίλοι του παρουσιαστή λένε ότι και για τον ίδιο, απόλυτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά του. Και πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση θα σκεφτεί πάρα πολύ προσεκτικά όλες τις επιπτώσεις που θα έχει αυτή επάνω τους…

 618 total views,  2 views today

.