29 Μαρτίου, 2024

Σκάνδαλο στο Survivor: Αποχώρηση Κάτιας Ταραμπάνκο, αυτοάνοσο, κορωνοϊός και Ανθή Σαλαγκούδη

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Κάτια Ταραμπάνκο μπήκε ξανά στο νοσοκομείο έχει ξεσπάσει ένα όργιο φημών για την κατάσταση της υγείας του μοντέλου από την Ουκρανία.

Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο από το Survivor;

Η Κάτια ταραμπάνκο έμοιαζε πολύ πιεσμένη και έκανε για πρώτη φορά αναφορά σε ένα αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί εκφράζοντας τον φόβο της να μην ξανακυλήσει.

Η αλήθεια είναι πως μετά την απόφαση της παραγωγής να μην φύγει κανείς εκ των υποψηφίων… γεννήθηκε το συμπέρασμα πώς αυτό συνέβη επειδή η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε.

Και προφανώς ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια ξανά, οπότε δεν μπορούσε να γίνει Συμβούλιο χωρίς αυτή.

Την ίδια στιγμή, κάποιοι βγήκαν και μετέφεραν την πληροφορία πώς η Κάτια Ταραμπάνκο κόλλησε κορονοϊό από το νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε για την παροχή γλυκόζης και βιταμινών.

Κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώνεται από την παραγωγή ούτε από τα στελέχη του Σκαϊ πρός το παρόν.

Σάλος με Ανθή Σαλαγκούδη

Το σίγουρο είναι ότι τα παιχνίδια της παραγωγής δεν παιρνούν απαρατήρητα.

Η πλέον αδιάφορη παίκτρια Άνθη Σαλαγκούδη έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες αρνητικά σχόλια στα social media.

Η παραγωγή στη προσπάθεια της να κρατήσει έντονο το ενδιαφέρον του κοινού κράτησε την Ανθή Σαλαγκούδη, αλλά και τον Πάνο Καλλίδη στο παιχνίδι ακυρώνοντας την αποχώρηση της εβδομάδας.

Γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά για το αν το νέο αυτό σύστημα ψηφοφορίας είναι δίκαιο και όχι κατευθυνόμενο από τη παραγωγή, αφού το κοινό ψηφίζει χωρίς καν να ξέρει ποιοι είναι υποψήφιοι.

Ακόμη και όσα είπε ο Λιανός για συνυπολογισμό ψήφων την επόμενη φορά δεν έπεισε κανέναν. Τι θα γίνει με τα χρήματα των ανθρώπων που ψήφισαν;

Η Ανθή Σαλαγκούδη – Σαλιγκαρούδη μπορεί να μην παίρνει νίκες, έχει όμως ενταχθεί σε κλίκες, ψηφίζει παίκτες προς αποχώρηση, αγωνίζεται αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα και εισπράττει 6.500 ευρώ την εβδομάδα!

Μήπως τελικά η απόφαση να μην φύγει κανείς είναι προϊόν συμφωνίας συγκεκριμένων εβδομάδων παραμονής μεταξύ παικτών και παραγωγής;