28 Μαρτίου, 2024

Δείτε ποιες είναι οι ερωτικές φαντασιώσεις του κάθε ζωδίου

Δείτε ποιες είναι οι ερωτικές φαντασιώσεις του κάθε ζωδίου

Οι ερωτικές φαντασιώσεις, όπως είναι γνωστό, μας γεμίζουν με έντονα συναισθήματα και βοηθούν την εξέλιξη της σεξουαλικής μας ζωής.

Ας δούμε, ποιες είναι οι φαντασιώσεις των δώδεκα ζωδίων:

ΚΡΙΟΣ

Όσο και αν προσπαθείτε να το κρύψετε από τον περίγυρό σας, από το φόβο να μη σας πουν μαζοχιστή ή σαδιστή, είναι σχεδόν σίγουρο: η βία, σε μεγάλο ή μικρότερο βαθμό σας «τρελαίνει». Μάλιστα, στην καθημερινότητά σας ως επί το πλείστον βγάζετε ένα πρόσωπο πολιτισμένο και ραφινάτο, σχεδόν σεμνό. Στο βάθος της ψυχής σας ζει ένα όν που αγαπά τη δύναμη, λατρεύει τη μάχη, τον πόλεμο. Το βασικό σας ένστικτο πολύ συχνά εμπλουτίζεται από φαντασιώσεις που καμιά φορά σας ανησυχούν σας κάνουν να αναρωτιέστε αν «στέκετε καλά στο μυαλό σας»!

Σταματήστε να τα βάζετε με τον εαυτό σας,. Τίποτε το κακό δεν υπάρχει στις σκέψεις αυτές! Οι εικόνες της βίας που πιθανότατα σας «ανεβάζουν» είναι στην πραγματικότητα η έκφραση της ενέργειας και της δύναμης της ζωής που αντλείτε από τον Ήλιο στον Κριό. Στην ουσία δεν υπάρχει τίποτε το βρώμικο σε αυτές τις φαντασιώσεις σας.

Την ώρα που κάνετε έρωτα με το ταίρι σας ονειρεύεστε σωματώδεις ξανθούς κατακτητές που βιάζουν τις γοητευτικές αιχμάλωτες, πολεμιστές που εμπλέκονται σεξουαλικά μαζί σας αμαζόνες και «αγγέλους του διαβόλου» πάνω στις πολλών κυβικών μηχανές να σας παίρνουν στο κατόπι! Πάντως, αντίθετα με τις φαντασιώσεις σας, στην πραγματικότητα δεν έχετε διάθεση να προκαλείτε βία, αρκείστε μόνο στα όνειρά σας!
ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να ζείτε στην ταραγμένη Ελλάδα του 21ου αιώνα με τα χιλιάδες οικονομικά προβλήματα να σας ταλαιπωρούν και να σας ταλανίζουν, ωστόσο στις φαντασιώσεις σας έχετε πλάσει έναν άλλο κόσμο, σε μια διαφορετική διάσταση!

Πρόκειται για ένα σύμπαν αρχαϊκό, ένα σύμπαν ξεχασμένο, εκεί όπου τα ανθρώπινα όντα γίνονται ένα με τη φύση και μαζί ζουν στο ρυθμό των εποχών που εναλλάσσονται, μέσα σε άγριες καταιγίδες και καυτά απογεύματα, ανάμεσα σε άγρια ζώα, μέσα σε απροσπέλαστα δάση, σαν εκείνα του Αμαζόνιου προτού γίνουν …οδοντογλυφίδες!
Ο άντρας ή η γυναίκα των φαντασιώσεών σας είναι αρκετά συχνά ένα ον πρωτόγονο, ένα άτομο που λίγο διαφέρει από ένα άγριο ζώο, ένας άνθρωπος στα πρώτα βήματα της ιστορίας του επάνω σε αυτόν ή σε κάποιον άλλο πλανήτη! Το πλάσμα εκείνο που εξάπτει τη φαντασία σας, ζει κάτω από πρωτόγονες συνθήκες, από την άλλη πλευρά όμως βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, αφού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της!

Το πλάσμα αυτό θα το φαντάζεστε συχνά να κρύβει το γυμνό κορμί ανάμεσα στην πυκνή βλάστηση, αντλώντας τις δυνάμεις για την επιβίωση από τη γη, τα φυτά τα δέντρα. Αυτό το πρωτόγονο αισθησιακό ον, γνωρίζει όλα τα μυστικά της σεξουαλικής έκστασης: μπορεί να γίνεται βάρβαρο, αλλά ακόμα και τότε δεν σας προκαλεί φόβο, αλλά ερωτική έξαψη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε συχνά τύψεις για τις φαντασιώσεις σας; Σας φοβίζει το γεγονός ότι αρκετά συχνά αυτή η γυναίκα που περιμένετε ή ο άνδρας που λαχταράτε να κλείσετε στην αγκαλιά σας μοιάζει κάπως με την αδελφή ή με τον αδελφό σας! Μην τρομάζετε και αφήσετε τις ενοχικές σκέψεις μακριά σας! Κατά ένα περίεργο τρόπο εκείνος ή εκείνη που ζει στα όνειρά σας είναι ο δίδυμος αδελφός σας ή η δίδυμη αδελφή σας!

Εκείνος ή εκείνη που σας μοιάζει, που αποτελεί το συμπλήρωμα του εαυτού σας, το είδωλό σας στον καθρέπτη, είναι το alter ego σας! Και φυσικά όχι, δεν έχετε καμία προδιάθεση για αιμομιξία! Το ον εκείνο που κυριαρχεί στις σεξουαλικές φαντασιώσεις σας, είναι μια προέκταση της εικόνας σας.

Παίζει μαζί σας, ξέρει να γελά με το γέλιο σας, σας παίρνει συχνά από το χέρι και ταξιδεύετε στον κόσμο της αθωότητας, του αισθησιασμού, αλλά και της ελευθερίας. Ναι! Σωστά μαντέψατε: θυμίζει λίγο Πήτερ Παν. Και που είναι το κακό; Ναι, ζείτε συχνά σε αυτό το σύμπαν, όπου μπορείτε να πετάτε, να γελάτε, να χαίρεστε. Όταν είμαστε παιδιά, ζούμε σε έναν κόσμο όπου όλα επιτρέπονται, αφού τίποτε δεν είναι πραγματικά σοβαρό, τίποτε δεν είναι κακό και εν τέλει τίποτε δεν απαγορεύεται, εκτός από τις απαγορεύσεις!

ΛΕΩΝ

Όπως ο Ήλιος, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας λάμπει πάνω από τα σύννεφα, έτσι και οι φαντασιώσεις σας δεν έχουν τίποτε το «σκοτεινό» το χυδαίο ή το πρόστυχο! Τα «ζωντανά» όνειρά σας, είναι πλημμυρισμένα στο φως, στη δόξα, στη διασημότητα, στα διάσημα πρόσωπα, στο glamour!

Τα άτομα που πρωταγωνιστούν στις φαντασιώσεις σας είναι λουσμένα στο φως των προβολέων, είναι λαμπερά, είναι φωτεινά! Και αυτό γιατί τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στη φαντασία σας, απεχθάνεστε τη μιζέρια, τη μικρότητα, την φτώχεια!

Η ζωή χωρίς μεγαλεία σας ενοχλεί και –είτε έχετε το θάρρος να το ομολογήσετε είτε όχι-μόνο οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν και κερδίζουν το θαυμασμό των άλλων έχουν πιθανότητα να κερδίσουν μια θέση στο μυαλό και την καρδιά σας! Κάπως έτσι λοιπόν, στις φαντασιώσεις σας πολύ συχνά «παρελαύνουν» διάσημα πρόσωπα που αν γνώριζαν τις κρυφές σας σκέψεις για τα ίδια, μπορεί και να σας ερωτεύονταν!

Πολλοί μπορεί να σας θεωρήσουν «φαντασιόπληκτους» ή «σνομπ». Τίποτε από αυτά δεν ισχύει! Απλά οι αισθήσεις σας ξυπνούν με αυτούς ή αυτές που αποτελούν κρυφό όνειρο για πολλά άτομα! Με αυτούς που από τη γέννησή τους με το ταλέντο και τη διασημότητά τους θεωρούνται θρύλοι και μοιάζουν απρόσιτοι! Έστω και αν οι ίδιοι νιώθουν απέραντη μοναξιά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και οι θέσεις των πλανητών στο συγκεκριμένο ζώδιο δεν αποτελούν «δείγμα» για τις φαντασιώσεις, ωστόσο ο αστερισμός της Παρθένου διαθέτει μια τεράστια «γκάμα» ερωτικών προσδοκιών και ονείρων που μεταλλάσσονται σε «φωτιά» στα σεντόνια των εκπροσώπων του ζωδίου (αρσενικούς και θηλυκούς). Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός και μόνο ότι ο αστερισμός της Παρθένου συνδέεται άμεσα με την «παροχή υπηρεσιών» μπορεί άνετα να καταλάβει κάποιος συνειρμικά για τί πράγμα μιλάμε!

Οι μεγαλύτεροι θυμηθείτε τη «Μαλίτσια» στο ρόλο της υπηρέτριας, ανεβασμένη πάνω στη σκάλα, να αναστατώνει γιούς, ανιψιούς και πατεράδες! Αυτοί, λοιπόν ή αυτές που «βολτάρουν» στις φαντασιώσεις σας δεν είναι ούτε οι τρομεροί πολεμιστές, ούτε τα «πονηρά θηλυκά-κατεργάρες γυναίκες». Έτσι κι αλλιώς δεν θα «υποκύπτατε» σε μια γοητεία που περιορίζεται σε διαστάσεις σωματικές. Θέλετε να ανακαλύπτετε κάθε φορά τη γοητεία του αισθησιασμού που «κρύβεται» πίσω από τη «βιτρίνα».

Στις φαντασιώσεις σας θέλετε να εξυπηρετήσετε το σύντροφό σας και να τον κερδίσετε μέσα από όσα εσείς θα προσφέρετε σε αυτόν! Πολύ συχνά, μέσα στα σενάρια που γράφετε για τον εαυτό σας, αφήνετε το χρόνο να κυλήσει, έτσι ώστε να ανακαλύψετε κάθε πτυχή της ύπαρξης εκείνου ή εκείνης που έχει κερδίσει την καρδιά και την ψυχή σας. Εκεί που τα «παίζετε» είναι όταν οι φαντασιώσεις σας γίνονται πραγματικότητα!

ΖΥΓΟΣ

Όλες οι φαντασιώσεις σας έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: βαδίζουν «χεράκι- χεράκι» με τις εκάστοτε επιθυμίες σας, όπως αυτές διαμορφώνονται με τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Ανήκετε στη σπάνια εκείνη κατηγορία των ανθρώπων που δεν «ξεφεύγουν» από την πραγματικότητα, αν και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, κρατάει τα «σκήπτρα» του ερωτισμού και του αισθησιασμού!

Ωστόσο σε εσάς οι επιθυμίες σημαίνουν περισσότερο αναμονή και λιγότερο «βουρ στο ψητό»! Γνωρίζετε μάλλον πολύ καλά το παιχνίδι του έρωτα και ξέρετε να περιμένετε για την «απογείωση» σε πραγματικές και όχι σε φανταστικές συνθήκες. Εξάλλου, πολύ σημαντικότερα για εσάς είναι τα παιχνίδια της γοητείας και όχι της ….φαντασίας! Εσείς «ζείτε» τη φαντασίωσή σας! Ένα βλέμμα, μια έκφραση, η υπόσχεση μέσα από ένα χαμόγελο που μοιάζει ανώδυνη, κατά βάθος όμως είναι προκλητική, «καταρρακώνει» τη φαντασίωση!

Μάλιστα, όσοι και όσες κατά καιρούς «πρωταγωνιστούν» στις φαντασιώσεις σας, είναι σαν και εσάς: άτομα με λεπτούς και ντελικάτους τρόπους, με υψηλή αισθητική αντίληψη, με γούστο: γοητεύουν όχι για να ξελογιάσουν και να παρασύρουν στο πάθος. Επιζητούν όπως κι εσείς την αρμονία και την αγάπη, μέσα από μια ένωση που μοιάζει περισσότερο με ποίημα και καθόλου με σεξουαλική «κορώνα». Μέσα από τα όνειρά σας εξελίσσεσθε ως άνθρωποι σε ένα κόσμο ομορφιάς και τελειότητας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το γνωστό κλισέ «η φαντασία που οργιάζει» ταιριάζει «γάντι» στην ερωτική φύση του ζωδίου σας. Ο κόσμος των φαντασιώσεών σας είναι πλούσιος και τα όνειρά σας απλώνονται σε μια τεράστια γκάμα που καλύπτει όλο το φάσμα της σεξουαλικότητας! Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην παραδοσιακή δυτική Αστρολογία, το ζώδιό σας είναι συνώνυμο με το ίδιο το σεξ! Οι φαντασιώσεις σας είναι «ιλιγγιώδεις»: σας παρασέρνουν στα πιο τολμηρά σενάρια που μπορεί να σκαρφισθεί ο ανθρώπινος νους, σας οδηγούν στα σύνορα των πιο απαγορευμένων, των πιο παράξενων σκέψεων!

Συχνά «ακροβατείτε» ως ισορροπιστές ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία, ανάμεσα στο όνειρο και τη φαντασίωση. Το μυαλό σας χάνεται μέσα σε πράξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν συντηρητικά «ακόλαστες». Ακόμα και αν τα σενάρια που φτιάχνει η φαντασία σας είναι σοκαριστικά ή τρομακτικά, στην πραγματικότητα ξεχωρίζετε τα όρια και τις φαντασιώσεις από την πράξη.

Πολλές φορές τρομάζετε και εσείς οι ίδιοι από την υπερβολική φαντασία σας. Αρκετά συχνά ανησυχείτε και αναρωτιέστε αν «κάτι δεν πάει καλά με εσάς και με το μυαλό σας» Μάθετε να χαλαρώνετε και να ηρεμείτε, αφού τίποτε δεν απειλεί την ψυχική υγεία σας. Πρόκειται απλά για την έκφραση του ασυνείδητού σας: ενός ασυνείδητου που εκφράζεται ελεύθερα, δίχως λογοκρισία και φραγμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παραδοσιακά στην Αστρολογία, τα ταξίδια αποτελούν το «φετίχ» του ζωδίου σας! Πρόκειται για μια σχεδόν έμμονη ιδέα, που σας ακολουθεί ακόμα και στις φαντασιώσεις σας! Ένα από τα συστατικά των ονείρων σας, αποτελεί η «φυγή», η δραπέτευση από την πραγματικότητα. Είναι δύσκολο για εσάς τους ταξιδιάρηδες του ζωδιακού να ανακαλύψετε εξωτικά στοιχεία στα άτομα εκείνα με τα οποία ζείτε ή διασταυρώνεστε στην καθημερινότητά σας. Αυτό το «κάτι διαφορετικό» που ψάχνετε, κυριαρχεί στον κόσμο των ονείρων σας.

Αυτές και αυτοί που έρχονται στις φαντασιώσεις σας έρχονται από μακριά για να σας ταξιδέψουν σε ονειρεμένους προορισμούς, όπου κυριαρχούν ο ερωτισμός, το πάθος και ο αισθησιασμός. Πρόκειται για «ταξιδιώτες» του ασυνείδητου σας, για φιλόσοφους ή για εξερευνητές της ψυχής σας. Μαζί τους περιπλανιέστε σε κόσμους άγνωστους, σε τόπους ονειρεμένους, όπου το σώμα και το πνεύμα γίνονται ένα, μέσα από μια διαδικασία «μετάλλαξης» με βασικό πρωταγωνιστή τον έρωτα!

Τα πρόσωπα που κινούνται στη σφαίρα των φαντασιώσεών σας περνούν τα σύνορα της φαντασίας, αφήνοντας πίσω τους «φυλακισμένους» όσους παραμένουν κλεισμένοι στον εαυτό τους. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για ένα φυσικό ή μεταφυσικό ταξίδι, για μια διανοητική μετακίνηση στον τόπο και στο χρόνο! Εκείνο που έχει τη μεγαλύτερης σημασία για εσάς, που εξάπτει τη φαντασία και απογειώνει τη libido σας, είναι ότι σας αρπάζουν μακριά από τη ρουτίνα που σας «φυλακίζει»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί τις φαντασιώσεις σας; Μάλλον κανείς! Παραδοσιακά το ζώδιό σας δεν φημίζεται για τις «επιδόσεις» σας στο σπορ του έρωτα: τουλάχιστον κάπως έτσι σας περιγράφει ένα μεγάλο κομμάτι των αστρολόγων που σας «ερευνούν». Συντηρητικοί και απόμακροι, «βγάζετε» κατά διαστήματα ένα είδος «ψυχρότητας» που αποδεικνύει πόσο αυστηροί μπορείτε να γίνετε σε θέματα ταμπού, όπως τον έρωτα!

Όλο και περισσότεροι ερευνητές ωστόσο, συμφωνούν ότι πίσω από το φαινομενικό «συντηρητισμό» που αναδύετε, κρύβεται ένα ενεργό ερωτικό «ηφαίστειο». Τα ερωτικά όνειρά σας περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα προσώπων και καταστάσεων! Μέσα στις φαντασιώσεις σας « παρελαύνουν» άτομα που έχουν δόξα και φιλοδοξίες, απαιτήσεις και αριστοκρατική μορφή, «κατακτητές» της κορυφής και του πλούτου!.

Τα όντα που σας ταξιδεύουν στις ερωτικές νυκτερινές «πτήσεις» σας, μοιάζουν με τους αετούς που πετούν αγέρωχα πάνω από τις χιονισμένες βουνοκορφές. Διαθέτουν το χάρισμα της δύναμης, της σοφίας και της στρατηγικής. Επικρατούν στους αντιπάλους τους και γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν από τη ζωή: τα πάντα! Ενίοτε πέφτουν από ψηλά, αλλά και πάλι βρίσκουν τη δύναμη να σηκωθούν και να προχωρήσουν μπροστά!

Οι «πρωταγωνιστές» των σεξουαλικών φαντασιώσεών σας δεν υπολείπονται των ηρώων των παραμυθιών και των καθημερινών σειρών της τηλεόρασης! Κινούνται ανάμεσα στην εξουσία και στην παρακμή, στη δύναμη και τη υποταγή! Σε κάθε περίπτωση , σας οδηγούν στις υψηλές κλίμακες της ηδονής!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ζώδιό σας «φημίζεται» για την πρωτοτυπία και την εφευρετικότητά του, ίσως γι’ αυτό το λόγο σε εσάς συναντάμε τις πιο «ψαγμένες» τις πιο «τραβηγμένες» και τελικά τις πιο «σκανδαλώδεις» ερωτικές φαντασιώσεις! Στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να «μπει» κάποιος στο μυαλό σας και να ακολουθήσει τον «φρενήρη» ρυθμό των σκέψεών σας! Στα ερωτικά όνειρά σας τα πάντα είναι πιθανά! Ωστόσο δεν διαθέτουν τον τρόμο ή το «σκοτεινό» φόντο» της νύκτας!

Όλα εξελίσσονται στο φως, αφού για εσάς το σεξ δεν αποτελεί δεξαμενή ταμπού και ενοχών, αλλά αντίθετα την μεγάλη πηγή της χαράς, της απόλαυσης, της ηδονής! Ακόμα και στα ερωτικά όνειρά σας απολαμβάνετε τον έρωτα όπως ένα νόστιμο πιάτο, μια ταινία στην τηλεόραση, μια συναυλία στο Ηρώδειο! Όμως, όταν η φαντασία σας βρίσκεται σε «ντελίριο» ξεπερνάτε τα όρια του απαγορευμένου, του συνηθισμένου! Οι φαντασιώσεις σας σπάνια διαθέτουν δόσεις βίας. Συνοδεύονται πάντα από ζεστασιά και τρυφερότητα, χωρίς να λείπουν και οι ακρότητες!

Η ομαδικότητα που χαρακτηρίζει τον αστερισμό σας «περνά» και στη σφαίρα των φαντασιώσεών σας: έτσι πολύ συχνά δεν ονειρεύεστε ένα, αλλά περισσότερα άτομα, είτε άνδρες, είτε γυναίκες. Δεν πρόκειται για «βίτσιο» αλλά για τη βαθύτερη ανάγκη σας να αγαπήσετε όλο τον κόσμο. Το σημαντικότερο για εσάς είναι η αγάπη και ο έρωτας μέσα από ένα άρωμα ανεξαρτησίας και ελευθερίας!

ΙΧΘΕΙΣ

Το ζώδιο σας είθισται να «ισορροπεί» ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα οι φαντασιώσεις σας να «μπερδεύονται» με τον «αληθινό» κόσμο! Και εδώ έχουμε ένα πολύπλοκο ζήτημα: Είναι το όνειρο που ζείτε ενώ κοιμάστε ή είναι η πραγματικότητα που συναντάτε στις φαντασιώσεις σας; Οτιδήποτε από τα δύο και αν συμβαίνει, σε εσάς το όνειρο έχει την ίδια ένταση με το «χειροπιαστό»!

Το στοιχείο του νερού όπου «ανήκετε» συνδέεται άμεσα με τον βαθύτερο συναισθηματικό κόσμο, με τη βαθειά ψυχή και τη μεταβλητότητα. Θυμηθείτε ότι το νερό δεν έχει συγκεκριμένο σχήμα: παίρνει τη μορφή του σκεύους που θα το τοποθετήσεις! Κάτι παρόμοιο συμβαίνει με τις φαντασιώσεις σας: μεταβάλλονται ανάλογα με την ψυχική διάθεσή σας αλλά και το αντικείμενο του πόθου σας!

Πολύ συχνά σας συμβαίνει να «κολυμπάτε» στα παράξενα όνειρά σας προσπαθώντας μέσα από το σεξ να ανακαλύψετε τον εαυτό σας! Μάλιστα, το πραγματικό σύμπαν φαντάζει «φτωχό» μπροστά στην εξαιρετικά πλούσια παλέτα των χρωμάτων που διαθέτουν οι φαντασιώσεις σας.

Ο περίπλοκος εσωτερικός κόσμος σας διαθέτει σε επάρκεια εικόνες και συναισθήματα που δύσκολα μπορεί να γράψει το στυλό ή να περιγράψει το πληκτρολόγιο! ‘Oχι, δεν πρόκειται για τις ρομαντικές φωτογραφίες που συναντάμε τις νύκτες «σερφάροντας» στο facebook. Θυμηθείτε: αν καταφέρετε να συγκρατήσετε στο μυαλό σας τα όντα που «μονοπωλούν» τις νύχτες σας θα ανακαλύψετε ότι έχουν τέτοια «δύναμη» που ανταγωνίζονται σε γοητεία την πραγματικότητα!