28 Μαρτίου, 2024

Damiano David: Ποζάρει χωρίς ρούχα στο Instagram και κρατάει μόνο μια μπάλα

Damiano David: Ποζάρει χωρίς ρούχα στο Instagram και κρατάει μόνο μια μπάλα

Ο νικητής της Eurovision, Damiano David, προκαλεί στο Instagram

Η Eurovision επέστρεψε το 2021 στις οθόνες μας και μετά από έναν τελικό διάρκειας τεσσάρων ωρών, η Ιταλία με τον ρόκερ Damiano David και τους Måneskin κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής του μουσικού διαγωνισμού. Οι Ιταλοί εμφανίστηκαν στην 24η θέση και ξεσήκωσαν την Ευρώπη με βασικό πρωταγωνιστή τον frontman της μπάντας, Damiano, που κέρδισε τις εντυπώσεις με την απίστευτη ενέργεια και την ερμηνεία του!

Ο 22χρονος ρόκερ Damiano David είναι γνωστός ερμηνευτής της Ιταλίας, θεωρείται sex symbol στη χώρα του και έχει μεγάλη απήχηση στον γυναικείο πληθυσμό. Ο Damiano γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 1999 στη Ρώμη. Από μικρός δεν συμπαθούσε το σχολείο, αλλά τη ροκ μουσική και κυνήγησε το όνειρό του… και τα κατάφερε.

Η πορεία μετά τη Eurovision… εξίσου λαμπερή. Ο Damiano και η μουσική συντροφιά του ετοιμάζουν αυτήν την περίοδο την πρώτη μεγάλη περιοδεία τους στην Ιταλία, με τα εισιτήρια για τις συναυλίες να έχουν γίνει ανάρπαστα. Ο ρόκερ δεν σταματά να προκαλεί με τις αναρτήσεις του στο Instagram, όπως σε αυτή που κρύβει τα επίμαχα σημεία του ολόγυμνου σώματός του με μια… μπάλα γιατί: «μπάλα είναι ζωή».

https://www.instagram.com/p/CUDK2vyKOK6/