Δάφνη Μητσοτάκη: Ποια η κόρη του Κυριάκου, σε ποιο πανεπιστήμιο ΗΠΑ πάει. Σάλος με ταξίδι, συσσίτια

Δάφνη Μητσοτάκη: Ποια η κόρη του Κυριάκου, σε ποιο πανεπιστήμιο ΗΠΑ πάει. Σάλος με ταξίδι, συσσίτια

Σε ποιο γνωστό πανεπιστήμιο των ΗΠΑ θα σπουδάσει η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δάφνη Μητσοτάκη και ποιο το αντικείμενο των σπουδών της;

Σάλος προκλήθηκε με το ιδιωτικό ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ μαζί με την κόρη του, Δάφνη Μητσοτάκη.

Ένα σύντομο ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ιδιαίτερο λόγο.

Αυτήν την φορά δεν θα ταξιδέψει για να συναντήσει κάποιον επίσημο. Αλλά για ιδιωτικούς λόγους.

Και συγκεκριμένα για να βοηθήσει την κόρη του Δάφνη Μητσοτάκη να εγκατασταθεί στην νέα της χώρα. Όπου μετέβη για σπουδές.

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, «ο πρωθυπουργός αναχωρεί σήμερα για τις Η.Π.Α. Ο Πρωθυπουργός, μεταβαίνει στις ΗΠΑ για ιδιωτικούς λόγους».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου είπε ότι μεταβαίνει εκεί για να εγκαταστήσει την κόρη του που ξεκινάει το Πανεπιστήμιο και θα είναι πίσω την Δευτέρα.

Η αλήθεια είναι ότι η Δάφνη Μητσοτάκη, η μικρότερη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, θα σπουδάσει σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στον κόσμο, το Yale.

Η 18χρονη Δάφνη Μητσοτάκη παρέλαβε πρόσφατα το απολυτήριό της από το Κολλέγιο Αθηνών.

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στο Κονέκτικατ, στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης, και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι σπουδές της θα είναι σε θεωρητικό αντικείμενο.

Ποια είναι η Δάφνη Μητσοτάκη

Η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι μόλις τελείωσε το Λύκειο και, σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών, ετοιμάζεται να σπουδάσει στο Yale, σε θεωρητικό αντικείμενο που προς το παρόν παραμένει άγνωστο.

Η νεαρή Δάφνη Μητσοτάκη ήταν μια εξαιρετικά ενεργή έφηβη, έχοντας πλούσια φιλανθρωπική δράση.

Πριν από λίγους μήνες, είχε βρεθεί σε ταβέρνα, η οποία παρείχε συσσίτια σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη, βοηθώντας στη συσκευασία των τροφίμων και καθαρίζοντας πατάτες, με τις πληροφορίες τότε να λένε ότι δεν σταματούσε να δουλεύει όση ώρα βρισκόταν στο χώρο.

Επιπλέον, μαζί με μια φίλη της έχει δημιουργήσει ήδη τη δική της φιλανθρωπική οργάνωση, το «Make A Difference – Youth Helping Youth».

Η οργάνωση προσφέρει προστασία και βοήθεια σε νέους και ιδίως στα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα που βρίσκονται στη χώρα μας.

 

 912 total views,  4 views today

.