20 Απριλίου, 2024

Χρόνια πολλά στο Πέτρο μας !

Χρόνια πολλά στο Πέτρο μας !

 

Πέτρος Βασιλειάδης Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της δισκογραφικής εταιρείας REAL MUSIC Greece – Στιχουργός-παραγωγός.

Εστιάζεται στην προώθηση των καλλιτεχνών με την καλύτερη δυνατή εμπειρία που τον κατέχει . Το βασικό καθήκον ενός υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων είναι η προώθηση της εικόνας της εταιρείας και των τραγουδιστών όπου εργάζεται, μας λέει ο Πέτρος Βασιλειάδης . Ειδικά σε αυτό τον τομέα απαιτείται επίσης γνώση και η επίγνωση για να μπορείς να προωθήσεις έναν καλλιτέχνη . Σχεδιάζει , συντονίζει και εκτελεί σχέδια επικοινωνίας, για τις δραστηριότητες της εταιρείας

Για αυτό χρησιμοποιεί όλα τα επικοινωνιακά μέσα που οργανώνουν αντίστοιχα γεγονότα όπως media, επισκέψεις σε άλλες εταιρείες κ.λ.π. Οργανωτικές ικανότητες και πειθώ. Αναπτυγμένη φαντασία και δημιουργικότητα. Καλές γνώσεις των εργαλείων και μεθόδων επικοινωνίας Έχει Αναπτυγμένη φαντασία και δημιουργικότητα. Καλές γνώσεις των μεθόδων επικοινωνίας. Επικοινωνεί καθημερινά με τους καλλιτέχνες και τους οικονομικούς διευθυντές.

Σήμερα, 29 Ιουνίου, είναι η γιορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Φυσικά δε θα  ξέχναγα τον Φίλο μου και αγαπητό συνεργάτη της REAL MUSIC Greece  Πέτρο Βασιλειάδη για να του πω  χρόνια πολλά και μια όμορφη ευχή…

Επαγγελματική συνείδηση και σωφροσύνη πάντα  σε διακρίνει όσο και η ελπίδα,   η δημιουργικότητα να μη σε εγκαταλείψουν ποτέ.

Χρονια πολλα Πέτράν

 

Ηλίας