Χρήστος Πολίτης: Η σπάνια εμφάνισή του μετά από 47 χρόνια – «Ήταν μια ειδική επιστροφή»

Χρήστος Πολίτης: Η σπάνια εμφάνισή του μετά από 47 χρόνια – «Ήταν μια ειδική επιστροφή»

47 χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του Χρήστου Πολίτη.

Ωστόσο, ο ηθοποιός έδωσε το παρών χθες στην πρεμιέρα της ταινίας «Broadway», όπου και συμμετέχει.

Φυσικά, μετά από τόσα χρόνια απουσίας τα φλας έπεσαν πάνω του, με τον ίδιο να παραχωρεί δηλώσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Μετά από 47 χρόνια αποχής, αποφάσισα να εμφανιστώ στην ταινία του Χρήστου Μασσαλά. Μιλώντας μαζί του, με έπεισε ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, σημαντικός σκηνοθέτης. Ήταν μια ειδική επιστροφή, επειδή εκτιμώ τον Χρήστο» δήλωσε στο Mega Καλημέρα.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχω αποχωρήσει και από το θέατρο και από την καλλιτεχνική ζωή γενικά και τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για εμένα είναι άθλια. Μπάχαλο. Δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά».

Τέλος, ο ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με το κίνημα #metoo. «Οι κυρίες που κατήγγειλαν αυτή τηνμ απρεπέστατη συμπεριφορά, κακοποιητική συμπεριφορά, να ξέρουν ότι είμαι στο πλευρό τους. Έχουν απόλυτο δίκιο, τις σέβομαι. Είναι κυρίες», τόνισε.

Όσο για τους κακοποιητές, ο Χρήστος Πολίτης δήλωσε: «Όσο για τον άλλο που αποκαλείται βιαστής, αποδείχθηκε και στο δικαστήριο ότι είναι, αλλά η δικαιοσύνη φαίνεται ότι είναι υπέρ των ισχυρών. Γι’ αυτό τον άφησε αμολυτό έξω».

 234 total views,  8 views today

.