20 Απριλίου, 2024

Χρήστος Δάντης: Με την Ασημίνα έχουμε 33 χρόνια διαφορά, στην αρχή με τρόμαξε αυτό

Χρήστος Δάντης: Με την Ασημίνα έχουμε 33 χρόνια διαφορά, στην αρχή με τρόμαξε αυτό

Ο Χρήστος Δάντης ήταν ο καλεσμένος στο «Έλεος» της Τρίτης και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης καλωσόρισαν τον Χρήστο Δάντη στην παρέα τους, ο οποίος αναφέρθηκε στη μουσική του πορεία και τις δημιουργίες που τον ανέδειξαν. Ενώ ερμήνευσε και μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά του τραγούδια.

Ο Χρήστος Δάντης μεταξύ άλλων μίλησε και για την πρώην Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την οποία μετρούν τέσσερα χρόνια σχέσης. Ο μουσικός δημιουργός περιέγραψε την αγαπημένη του σαν χαρακτήρα και δεν παρέλειψε να δείξει την πλήρη στήριξή του για όσα έγιναν στο Survivor All Star.

Συγκεκριμένα είπε στην βραδινή εκπομπή του Mega: «Δουλεύω πολύ φέτος, αποχωρίστηκα και το κορίτσι μετά. Έγιναν και διάφορα μετά που τελικά δεν συνέβησαν κιόλας. Αν πω ότι δεν είμαι καψούρης θα πω ψέματα. Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Την θαυμάζω πάρα πολύ γιατί είναι ένα παιδί που παρά το νεαρό της ηλικίας του μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα. Φέρνει βόλτα 2-3 σπίτια και δεν χαμπαριάζει τίποτα.

Αυτό που έκανε με το Survivor δεν θα το έκανα ποτέ. Έχει πολύ ώριμη σκέψη και επειδή είμαι φτερό στον άνεμο σαν καλλιτέχνης, με βοηθάει να αξιολογήσω τη δεύτερη σκέψη μου.

Είμαι ανοιχτός άνθρωπος. Ναι μεν στην αρχή με τρόμαξε γιατί ένιωσα έλξη για νεότερο άνθρωπο αλλά δεν το ελέγχεις. Είναι ώριμη για την ηλικία της κι είναι 23 ετών. Είναι σαν να μιλάς με μία 45άρα. Εγώ είμαι 56 στα 57. Εγώ νιώθω έφηβος έτσι κι αλλιώς. Είμαι από τους ανθρώπους που χτυπάνε, πέφτουν και σηκώνονται. Έχουμε διαφορά 33 χρόνια», είπε ο Χρήστος Δάντης για τη σχέση τους.

Ο Χρήστος Δάντης για τη σχέση του

Αλλά δεν άφησε έξω από την κουβέντα και όσα έγιναν στο Survivor All Star που οδήγησαν στην αποβολή της Ασημίνας: «Η Ασημίνα κατηγορείται για κάτι που δεν συνέβη και μάλιστα φαίνεται πώς και τις δύο κοπέλες τις εξαφάνισαν χωρίς να πουν τη γνώμη τους. Δεν είχα καμία επικοινωνία.

Υπερέβαλα όταν είπα για άρση απορρήτου αλλά ας τα ανοίξουμε να δούμε. Σεβαστή η απόφαση της παραγωγής αλλά θεωρώ πάρα πολύ καταχρηστικές κάποιες συμπεριφορές. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να ασχοληθεί ένας δικηγόρος καλύτερα. Με τη μαρτυρία ενός και η παραγωγή είπε ότι έχει αποδείξεις. Δεν άφησε να απολογηθούν και οι παίκτριες. Η Ασημίνα δεν έχει να αποδείξει τίποτα, η παραγωγή πρέπει να το αποδείξει», τόνισε για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το συγκεκριμένο θέμα.