19 Απριλίου, 2024

Χωρισμός “βόμβα” στην ελληνική showbiz

Χωρισμός “βόμβα” στην ελληνική showbiz

Ο λόγος για…

Χώρισε η Πένυ Αγοραστού από τον Ζώη Ζάιντ

Έχουν χωρίσει εδώ και τρεις μήνες

Χώρισε η Πένυ Αγοραστού από τον Ζώη Ζάιντ

Και πάλι ελεύθερη είναι η η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού, μετά τον χωρισμό της από τον Ζώη Ζάιντ. Το ζευγάρι σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife και της Κορύνας Μανταγάρη ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους εδώ και τρεις μήνες.

Η τηλεοπτική Λατάνια της κωμικής σειράς Έλα στη θέση μου – δείτε εδώ όλες τις νέες εξελίξεις – και ο χειρουργός οδοντίατρος με ειδίκευση στην αισθητική οδοντιατρική που εδώ και δέκα χρόνια διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά οδοντιατρεία στα νότια προάστια, αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Πένυ Αγοραστού θάνατος αδερφού

Στις αρχές της σχέσης τους, η Πένυ Αγοραστού και ο Ζώης Ζάιντ είχαν την ευκαιρία να κάνουν κάποιες μικρές εξορμήσεις σε περιοχές της Ελλάδας, όμως το ειδύλλιο δεν προχώρησε στο στάδιο της συγκατοίκησης, παρά την ειδική συνθήκη της καραντίνας.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα η Πένυ Αγοραστού, αναφέρθηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή της και συγκλόνισε.

Η εξομολόγηση της Πένυς Αγοραστού για το θάνατο του αδερφού της

Εκτός του Ηλία Βρεττού που μίλησε για το τροχαίο του, καλεσμένη στην εκπομπή του The 2night show, βρέθηκε και η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού όπου μίλησε για το θάνατο του αδερφού της που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει.

«Είμαι μοναχοπαίδι, αλλά είχα κι έναν αδερφό που τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. Οπότε, πια έχω μείνει μόνη μου και έχω τους γονείς μου να με στηρίζουν και να είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Δεν πειράζει που δεν το γνώριζες.

Ακόμα το αντιμετωπίζω, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται και δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα να το συζητάω αλλά έχω πάρει πάρα πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν.

Αλλάζουν όλα στη ζωή. Αρχικά για ένα πολύ μεγάλο διάστημα έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου. Όσα παιδιά και αν ρωτήσεις…. αναγκάζεσαι. Πρέπει να στηρίξεις εσύ τους γονείς σου και να φανείς εσύ ο δυνατός», είπε μεταξύ άλλων η Πένυ Αγοραστού.