28 Μαρτίου, 2024

Χώρισε και η Κατερίνα Καραβάτου – Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη!

Χώρισε και η Κατερίνα Καραβάτου – Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη!

Βόμβα στην ελληνική showbiz!

Χώρισε η Κατερίνα Καραβάτου! Το χρονικό του διαζυγίου με τον Κρατερό Κατσούλη. Το ότι ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισε ν’ αγνοήσει το Star και να πάρει μέρος σε σόου του ΑΝΤ1, το Your face sounds familiar”, εξέφραζε το κάκιστο κλίμα των σχέσεων ανάμεσα στο ζευγάρι και το κανάλι.

Αυτές οι σχέσεις φαίνεται πως είχαν σοβαρότατο αντίχτυπο και στο ίδιο το ζευγάρι! Δεν ξέρουμε και φυσικά δεν μπορούμε να πούμε πως φτάσαν ως εδώ, αλλά δεν είναι και δύσκολο να μαντέψει κανείς, αφού όταν τα πράγματα δεν βαίνουν ευνοικά, οι εντάσεις που μεταφέρονται είναι τεράστιες και πιάνουν ταβάνι όταν ένα τηλεοπτικο ζευγάρι είναι όλη τη μέρα μαζί στην δουλειά και πρέπει να διαχειριστεί αυτές τις καταστάσεις.

Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν αναμενόμενα παρά την στήριξη από εκπομπές του Star που θεωρούνται όπλα για μία πρωινή εκπομπή η οποία μπορεί να έχει καλεσμένους τους πρωταγωνιστές τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως και ο Κρατερός Κατσούλης που αποχώρησε νωρίτερα αλλά και η Κατερίνα Καραβάτου είχαν μια γενική γνώση του τι επρόκειτο να συμβεί.

Ωστόσο δεν μίλησαν καθόλου καθώς τα συμβόλαιά τους είχαν μεταξύ άλλων και συμφωνητικό εχεμύθειας.

Παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών η Κατερίνα Καραβάτου δεν συζήτησε καθόλου το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην πρωινή ζώνη του STAR.

Χώρισε και η Κατερίνα Καραβάτου

Το πρόβλημα υγείας και ο χωρισμός

Άλλες προτάσεις έπεσαν στο τραπέζι και οι οποίες δεν προχώρησαν. Τίποτε δεν θεωρείται δεδομένο για την επόμενη μέρα στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα υπάρχει κανονικό πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο ακόμη και αν παίζει ακριβώς απέναντι από το αντίστοιχο του Alpha όπου πιθανότατα μετακομίζει η Κατερίνα Καινούργιου.

Η αλήθεια είναι πως στην εκπομπή χωρίζουν τακτικά αφού πότε λείπει ο ένας, πότε ο άλλος. Όμως πέραν της πλάκας, συμβαίνει κάτι άλλο;

Βασικά οτιδήποτε γράφεται και τους αφορά, προφανώς και ενδιαφέρει.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!