29 Μαρτίου, 2024

Χάθηκαν τα ίχνη της: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη;

Χάθηκαν τα ίχνη της: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη;

Ποιες τηλεοπτικές προτάσεις έχει δεχτεί;

Την Άννα Μαρία Ψυχαράκη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother. Η Κρητικιά δικηγόρος κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και έφυγε από το σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» με το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Φέτος την είδαμε στο «Just the two of us» να τραγουδά στο πλευρό του Χάρη Βαρθακούρη. Μετά την αποχώρησή της όμως χάθηκαν τα ίχνη της.

Η ίδια αποφάσισε να γυρίσει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο για να εξασκήσει το επάγγελμά της. Έχει το δικό της δικηγορικό γραφείο και έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητά της και κοντά στην οικογένειά της. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, σε περίπου έναν μήνα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα ταξιδέψει στην Αθήνα, καθώς έχει συναντήσεις με κάποια κανάλια που της έχουν κάνει διάφορες προτάσεις.

Θα συζητήσει μαζί τους και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν και ποια θα δεχτεί. Πάντως η τηλεόραση είναι κάτι που της αρέσει και την ενθουσιάζει και θα ήθελε να κάνει την προσπάθειά της τη νέα σεζόν.

Φεύγει από την Ελλάδα η Δανάη Μπάρκα!

Ένα pause από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αποφάσισε να πατήσει η Δανάη Μπάρκα και να πραγματοποιήσει ταξίδι στο εξωτερικό. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» ετοίμασε βαλίτσες και ταξίδεψε στο Λονδίνο με εκλεκτή παρέα.

δαναη-μπαρκα-λονδινο

Μαζί της βρίσκεται η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η καλή οικογενειακή τους φίλη και ηθοποιός, Μαρία Καβογιάννη. Οι τέσσερίς τους «πέταξαν» για Ηνωμένο Βασίλειο και, μάλιστα, είχαν και μια… έκπληξη από θαυμαστές τους με το που πάτησαν το πόδι τους στην πρωτεύουσα της χώρας.

Τα Stories της Δανάης Μπάρκα και η έκπληξη των θαυμαστών

Χθες το βράδυ (3/6) η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε Insta Story από το αεροδρόμιο δημιουργώντας στους fans την απορία για το πού ταξιδεύει. Τελικά, σήμερα αποκάλυψε πως βρίσκεται στο Λονδίνο έχοντας ως παρέα τη μαμά της, τη Μαρία Καβογιάννη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Η 4αδα αυτή, μάλιστα, βρέθηκε και σε κατάστημα με Έλληνες οι οποίοι έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφία με τους αγαπημένους τους ηθοποιούς και να κάνουν μια πολύ τρυφερή αφιέρωση.

δαναη-μπαρκα-λονδινο

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που γνωρίσαμε ανθρώπους που έχουμε μεγαλώσει μαζί τους», έγραψαν οι θαυμαστές των ηθοποιών στο Instagram εννοώντας πως χαίρονται που βλέπουν από κοντά ηθοποιούς που έχουν παρακολουθήσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τα ελληνικά σίριαλ.

Τη δεύτερη μέρα του ταξιδιού στο Λονδίνο, η Δανάη συναντήθηκε με ένα ακόμα αγαπημένο της πρόσωπο, όπως μπορείς να δεις στις παραπάνω φωτογραφίες. Ο λόγος για την καλή της φίλη και κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννα Μπέττα, η οποία ασχολείται με τη ζωγραφική και σπουδάζει στη Μεγάλη Βρετανία.