19 Απριλίου, 2024

Χάρης Ρώμας: «Έσπασε» τη σιωπή μετά το χωρισμό του – Αποκαλύψεις «φωτιά» απ’ τον ηθοποιό

Χάρης Ρώμας: «Έσπασε» τη σιωπή μετά το χωρισμό του – Αποκαλύψεις «φωτιά» απ’ τον ηθοποιό

«Μετά από 10 χρόνια…»

Μετά από 10 χρόνια σχέσης, ο Χάρης Ρώμας χώρισε και την αποκάλυψη έκανε πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή “Στούντιο 4”, χωρίς ωστόσο να δίνει πολλές λεπτομέρειες. Όπως είχε αναφέρει δεν ήθελε να πει πολλά γιατί με αυτό τον τρόπο πρόβαλλε και τον άνθρωπο που ήταν μαζί.

Πρόσφατα ο καταξιωμένος ηθοποιός, παραχώρησε σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό περιοδικό της Κύπρου «TV Mania» και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου και “έσπασε” τη σιωπή του.

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για το χωρισμό του

Είναι μια εποχή αναδιοργάνωσης. Μετά από 10 χρόνια σχέσης -που συζούσα, που έζησα μια ιστορία έρωτα, αγάπης, κοινής πορείας- αυτό έμελλε να τελειώσει. Θεωρώ όμως ότι, όταν τελειώνει κάτι -αν και είναι πολύ επίπονο- μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για μια καινούργια περίοδο. Για μένα, αυτό είναι μια καινούργια ευκαιρία, έτσι το προσλαμβάνω.

Όχι για να βγω στο «κυνήγι», αλλά για να μπω στη διαδικασία τού να ζήσω ξανά καινούργια πράγματα, να ανανεωθώ ως άνθρωπος και να ξαναερωτευτώ. Είναι μια μεταβατική περίοδος. Συμβουλεύω τον κόσμο να βλέπει, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, το θετικό του πράγματος – η ζωή είναι μπροστά και μπορείς να την ζήσεις ακόμη καλύτερα. Και αυτό θα κάνω!

Θρήνος για τον Χάρη Ρώμα

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να αποχαιρετήσει τον φίλο και συνεργάτη του, Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 65 ετών και την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με μία ανάρτηση ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ. Ευπρεπής και διακριτικός μέχρι το κόκαλο όπως ήταν δεν με πήρε τηλέφωνο τους τελευταίους 4 μήνες που όπως μαθαίνω είχε το πρόβλημα. Εκτός αν πέντε μήνες πριν, που μιλήσαμε, ήξερε κάτι και δεν ήθελε να μου πει. Ή προσπαθούσε να το ξορκίσει.

Είχαμε συμφωνήσει σε εκείνο το τελευταίο τηλέφωνο να παίξει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη καινούργια σειρά που ετοιμάζουμε με την Άννα. Και ήταν απίστευτα χαρούμενος. Σας έχω τυφλή εμπιστοσύνη, μου είπε. Κολακεύτηκα αλλά και συγκινήθηκα. Για την εμπιστοσύνη και την στήριξη.

Πραγματικά έχω πάθει σοκ. Γιατί τον αγαπούσα και τον ξεχώριζα. Παίξαμε μαζί στο θέατρο δικό μου έργο και μετά κάναμε και περιοδεία. Ήταν υπέροχος. Ηθοποιάρα, ταλέντο στέρεο και πολυποίκιλο, στιβαρός καλλιτέχνης αλλά και βαθιά ηθικός άνθρωπος. Είναι σημαντική η κατάθεση του στα θεατρικά, κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πεπραγμένα αλλά και μεγάλο το ανθρώπινο κενό που αφήνει σε αυτούς που τον γνώρισαν καλύτερα. Και φυσικά, πρώτα απ’ όλα, στην οικογένεια του που τόσο φρόντιζε και προστάτευε.

Πόσο θα μου λείψει! Δεν έχει σημασία που δεν είχαμε συνεχή επαφή. Ο κόσμος είναι καλύτερος όταν έχει ευαίσθητους ανθρώπους μέσα, σαν τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Τον Κώστα μας, που αποχαιρετώ σήμερα με ένα δάκρυ αληθινό» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χάρης Ρώμας.

Χάρης Ρώμας ανάρτηση