Χάρης Ρώμας: «Έχω σχέση και είμαι ερωτευμένος»

Χάρης Ρώμας: «Έχω σχέση και είμαι ερωτευμένος»

«Δεν μπορώ να ζήσω μόνος» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός

Ο Χάρης Ρώμας σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική του ζωή. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό μας» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι είναι ερωτευμένος.

«Έχω σχέση, είμαι σχεσάκιας το ξέρεις αυτό. Δεν μπορώ να ζήσω μόνος. Έτυχε, πριν από το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος. Δεν λέω μεγάλες κουβέντες. Όταν είσαι δέκα χρόνια με κάποιον και είχες φαντασιωθεί ότι είναι για πάντα, να που το για πάντα δεν υπάρχει. Εγώ θέλω να συνυπάρχω και να μοιράζομαι και τα χαρούμενα πράγματα θέλω να τα μοιράζομαι.Είμαι μόνος όταν γράφω μόνο» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά του, ο Χάρης Ρώμας σχολίασε ότι έχει εγκριθεί μια νέα του τηλεοπτική σειρά στην οποία όμως δεν θα παίξει: «Έχουμε επενδύσει σε έναν συνάδελφο σπουδαίο για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο».

«Έχουμε γράψει με την Άννα 15 επεισόδια και έχουν εγκριθεί. Είναι δική μου απόφαση να μην παίξω τον πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί δεν γίνεται» είπε εξηγώντας ότι έχει πολλές ευθύνες στον πολιτικό στίβο.

 298 total views,  2 views today

.