29 Μαρτίου, 2024

Χάος με Ντέμη Νικολαΐδη και Δέσποινα Βανδή: «Πάνω από το πτώμα μου θα παντρευτείς τον Μπισμπίκη»!

Χάος με Ντέμη Νικολαΐδη και Δέσποινα Βανδή: «Πάνω από το πτώμα μου θα παντρευτείς τον Μπισμπίκη»!

Πανικός με άγρια τηλεφωνήματα και ζήλειες στο πρώην ζευγάρι!

Η Δέσποινα Βανδή ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη, με τους δύο να… ενοχλούνται μεν από την ύπαρξη καμερών, αλλά και να μην έχουν καμία διάθεση να κάνουν εκπτώσεις μπροστά σε αδιάκριτα βλέμματα, σε μια σχέση που δεν έχει σε καμία περίπτωση βρει σύμφωνο τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου του πρώην δημοφιλούς ζευγαριού, άλλωστε, είναι αρκετά πρόσφατη σε σύγκριση με τη γνωστοποίηση της σχέσης με τον ηθοποιό του «Κομάντα και Δράκοι». Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής, επομένως, δεν μπορεί να δεχθεί εύκολα αυτή τη σχέση, με τα δημοσιεύματα να τον ενοχλούν ιδιατέρως.

Η ζήλεια του Ντέμη και οι «άγριοι» διάλογοι στο τηλέφωνο

Σε ένα εξ αυτών, έγινε λόγος μέχρι και για γάμο μέχρι τα Χριστούγεννα για το νέο ζευγάρι. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», μάλιστα, ο Ντέμης παίρνει με κάθε αφορμή τηλέφωνο τη Δέσποινα, ώστε να της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας, τονίζοντάς της σε ένα εκ των εσχάτων, ότι δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να δεχθεί έναν ενδεχόμενο γάμο με τον Μπισμπίκη.

«Πάνω από το πτώμα μου θα τον παντρευτείς», φέρεται να έλεγε στο τηλέφωνο ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και νυν σχολιαστής της Nova, με τους φίλους του να επιχειρούν να τον συνετίσουν, αλλά εκείνον να αρνείται να παρατήσει τόσο εύκολα την υπόθεση του διαζυγίου του με την τραγουδίστρια. Η τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού, δε, στο μαγαζί όπου τραγουδούν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός, έκανε… πυρ και μανία τον Νικολαΐδη, αποτελώντας μια εκ των αφορμών για το τελευταίο τηλεφώνημα.