29 Μαρτίου, 2024

Χανιά: Ώρες αγωνίας για το 2,5 ετών κοριτσάκι! Σε σοκ ο πατέρας – Έγκυος στο 2ο παιδί η μητέρα!

Χανιά: Ώρες αγωνίας για το 2,5 ετών κοριτσάκι! «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο και δεν κατάλαβα ότι βρισκόταν έξω» – Σε σοκ ο πατέρας – Έγκυος στο 2ο παιδί η μητέρα!

Ο πατέρας συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εισαγγελική εντολή

Θρίλερ στα Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου ένα κοριτσάκι 2,5 ετών το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του.

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για το κοριτσάκι, το οποίο φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων.

Το ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 10.30 χθες το πρωί όταν ο 48χρονος πατέρας του παιδιού έκανε όπισθεν με το αγροτικό του όχημα χωρίς να αντιληφθεί ότι στο πίσω μέρος βρισκόταν το παιδί.

Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί βγήκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί τραυματισμένο και πεσμένο στο έδαφος. Άμεσα ενημέρωσε το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο παρέλαβε το παιδί και αρχικά το μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή και να το σταθεροποιήσουν.

Ωστόσο στη συνέχεια αποφασίστηκε να μεταφερθεί διασωληνωμένο στο Ηράκλειο όπου υπάρχει ΜΕΘ Παίδων λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του συνοδεία παιδοχειρουργού και αναισθησιολόγου. Στο νοσοκομείο Ηρακλείου το προσωπικό είχε ενημερωθεί σχετικά και ήταν σε κατάσταση επιφυλακής.

Ο πατέρας, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εισαγγελική εντολή προκειμένου να βρίσκεται στο νοσοκομείο στο πλευρό του παιδιού του ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια.

«Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο και δεν κατάλαβα ότι βρισκόταν έξω» – Σε σοκ ο πατέρας

O 48χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν μπορούσε χθες να καταθέσει ενώ τα μόνα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ήταν πως έκανε πίσω με το αυτοκίνητο για να βγει από την αυλή και δεν κατάλαβε ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα και δεν το είδε.

Επιπλέον έγινε αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, το οποίο ήταν αρνητικό. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες η μητέρα του παιδιού είναι 5,5 μηνών έγκυος στο δεύτερό της παιδί.