28 Μαρτίου, 2024

Χαμός,,,,,,«πλακώθηκε» ο Καρράς με τον Μαρασούλη;

Χαμός στη νυχτερινή Αθήνα! Μετά τον Οικονομόπουλο, «πλακώθηκε» κι ο Καρράς με τον Μαρασούλη; Ο ρόλος του Ρέμου και η μεταγραφή-βόμβα…

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα Παρασκευή 31/1 & αύριο Σάββατο 01/2 , ο Βασίλης Καρράς δεν θα εμφανιστεί στην Ιερά Οδό, λόγω ασθένειας.
Η Ιερά Οδός θα λειτουργήσει κανονικά, σήμερα και αύριο με τον Γιάννη Πλούταρχο, την Έλλη Κοκκίνου και την Κατερίνα Στικούδη. Από την επόμενη εβδομάδα (7-8/2) ο Βασίλης Καρράς θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας κανονικά. Του ευχόμαστε «περαστικά»».

Αυτά έλεγε η επίσημη ανακοίνωση της Ιεράς Οδού για την απουσία του κοσμαγάπητου λαϊκού τραγουδιστή, όμως οι πληροφορίες λένε άλλα και εμπλέκουν κατά έναν τρόπο και τον Αντώνη Ρέμο ο οποίος, όλως τυχαίως, μόλις έδωσε τα χέρια με την Ηλία Μαρασούλη προκειμένου να εμφανιστεί αυτός στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο τον χειμώνα που έρχεται. Συνεργασία που επιβεβαιώθηκε επίσης με επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Στη φωτο ο Αντώνης Ρέμος με την Ηλία Μαρασούλη και τον άνδρα της κόρης μαι συνεργάτη του στο όμιλο, Άγγελο Κοταρίδη.

Ο καβγάς και ο «τυφώνας» Ρέμος

Λένε, λοιπόν, οι πληροφορίες πως ο Βασίλης Καρράς είχε μια έντονη διαφωνία με τον γνωστό επιχειρηματία της νύχτας η οποία αποτέλεσε ουσιαστικά την αιτία της απουσίας του από την πίστα τα δυο επίμαχα βράδια και όχι κάποια ασθένεια. Τώρα, αν αυτός ο καβγάς έχει κάποια σχέση με την έλευση του «τυφώνα» Ρέμου στην Ιερά Οδό, είναι υπό εξέταση. Πάντως, φαίνεται πως ο Μαρασούλης «τέλειωσε» τον Καρρά από την επόμενη σεζόν με συνοπτικές διαδικασίες, κάτι που – για όσους τους γνωρίζουν – δείχνει πως η κόντρα τους είναι σοβαρή…