25 Απριλίου, 2024

Χαμός στο διαδίκτυο με Survivor – Κυκλοφόρησε ΒΙΝΤΕΟ με αποχώρηση Σοϊλέδη – Ανακοίνωση Λιανού!

Χαμός στο διαδίκτυο με Survivor – Κυκλοφόρησε ΒΙΝΤΕΟ με αποχώρηση Σοϊλέδη – Ανακοίνωση Λιανού!

Εκτός παιχνιδιού ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του φετινού ριάλιτι; Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί ένα βιντεάκι που κάνει… spoiler για όσα έρχονται τις επόμενες ώρες στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να μπήκε με καθυστέρηση στο φετινό Survivor, ωστόσο έχει εξελιχθεί στον απόλυτο πρωταγωνιστή τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είναι προφανώς από τους καλύτερους παίκτες, μετρώντας πάρα πολλές νίκες, όμως έχει απασχολήσει τα media και με τη… φημολογουμένη σχέση με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία προέκυψε μετά από «καταγγελίες» On camera των συμπαικτών του, χωρίς προφανώς ποτέ να αποδειχθεί τίποτα.

Επίσης, ο Σοϊλέδης πρωταγωνίστησε και στη μεγάλη… κλοπή του φετινού παιχνιδιού, καθώς ήταν ένας εκ των δύο παικτών που «πιάστηκαν» με κινητό και συνομίλησαν με ανθρώπους από την Ελλάδα.

Μετά λοιπόν από όλα αυτά, πάρα πολλοί επιμένουν ότι πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor, ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε κι ένα βίντεο με την… αποχώρησή του!

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πάντως δεν γνωρίζει τίποτα, ούτε και συμφωνεί. Δείτε το περιβόητο βίντεο:

Οργή στο Survivor για Σοϊλέδη – “Ξεφτιλίστηκε, Ατζούν διώξτον τώρα – Δεν γίνεται να νικήσει” (ΦΩΤΟ)

Από εκεί που ο Άρης Σοϊλέδης αποτελούσε έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες του κοινού του Survivor και όλοι πίστευαν ότι θα πάει εύκολα τελικό και θα πάρει το έπαθλο, τα πράγματα άλλαξαν σε ένα βράδυ.

Κι αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης αψήφησε έναν από τους βασικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης και επικοινώνησε κρυφά με δικούς του ανθρώπους χρησιμοποιώντας το κινητό τηλέφωνο ενός κατοίκου του Άγιου Δομίνικου.

Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό, το κοινό του Twitter ξέσπασε κατά του Άρη Σοϊλέδη, ενώ θεώρησε ως «χάδι» την ποινή (στέρηση φαγητού σε τρία έπαθλα) που του επιβλήθηκε.