16 Απριλίου, 2024

Χαμός σε τηλεοπτικό σταθμό, μεταξύ του γνωστού και μη εξαιρετέου Βασιλακόπουλου και του Διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού

Χαμός σε τηλεοπτικό σταθμό, μεταξύ του γνωστού και μη εξαιρετέου Βασιλακόπουλου και του Διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού

«Είναι δυνατόν γιατρός να υποστηρίζει πως η τεχνητή ανοσοποίηση είναι ανώτερη από την φυσική;;;», τόνισε.

Χαμός σε τηλεοπτικό σταθμό, μεταξύ του γνωστού και μη εξαιρετέου Βασιλακόπουλου και του Διευθυντή της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας, Σωτήρη Βασιλείου, ο οποίος δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο και σε λίγο θα είναι χωρίς μισθό!!!

«Δεν είναι η υποχρεωτικότητα που μας ωθεί να μην το κάνουμε. Αν πιστεύαμε καθαρά ιατρικά για την υγεία μας και πρωτίστως για την υγεία των ασθενών μας πως έπρεπε να το κάνουμε θα το κάναμε», σημειώνει.

Τον περασμένο Νοέμβριο μάλιστα ο κ. Βασιλείου είχε αρρωστήσει με κορωνοϊό ,αλλά παρ’ όλα αυτά δεν δέχεται το εμβόλιο ως «λύση».

«Νόσησα σχετικά βαριά και κινδύνεψα γιατί δεν υπήρχαν συνάδελφοι παθολόγοι για να καλύψουν όλες τις ανάγκες.», δήλωσε.

«Η φυσική ανοσία είναι σαφώς καλύτερη από οποιαδήποτε τεχνική ανοσία. Μετρώντας και τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Συγκρινόμενοι με συναδέλφους με 2 δόσεις και έχουν συμπληρώσει εξάμηνο είναι ακάλυπτοι.

Δεν ξέρω γιατί η πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο για το εμβόλιο. Εμείς είμαστε καλυμμένοι ιατρικά. Έχουμε μετρήσει την ανοσία μας. Όμως οι συνάδελφοι που έχουν κάνει δύο εμβόλια, δεν είναι καλυμμένοι, όμως η πολιτεία δεν τους ελέγχει, δεν τους διώχνει», προσέθεσε σε σχέση με το γεγονός πως και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό, υπογραμμίζοντας: «Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απόκριση».

«Αυτό που λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές. Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απόκριση από όσους κάνουν και τις 2 δόσεις του εμβολίου», ισχυρίστηκε ο κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής πνευμονολογίας και φανατικός υπέρμαχος των εμβολίων, λέγοντας στον κ. Βασιλείου πως θα έπρεπε να τρέπεται.

«Είσαι γελοίος και γυρολόγος των καναλιών. Γυρνάς και λες να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας», είπε ο κ. Βασιλείου για τον κ. Βασιλακόπουλο, με τον πνευμονολόγο να ανταπαντά «είσαι άσχετος, αγράμματος και αδιάβαστος».

«Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ που είναι γεμάτα με εμβολιασμένους. Λέει ασάφειες», τόνισε απευθυνόμενος προς τον κ. Βασιλακόπουλο ο κ. Βασιλείου, συμπληρώνοντας: «Είναι δυνατόν γιατρός να υποστηρίζει πως η τεχνητή ανοσοποίηση είναι ανώτερη από την φυσική;;;».

Η κουβέντα συνεχίστηκε με ένταση και εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

 Δείτε το βίντεο με την αντιπαράθεση: