19 Απριλίου, 2024

Χαμός με τον Τάκη Ζαχαράτο: Μιμείται την Αγγελική Νικολούλη για πρώτη φορά (Video)

Χαμός με τον Τάκη Ζαχαράτο: Μιμείται την Αγγελική Νικολούλη για πρώτη φορά

Η απίστευτη μίμηση του showman σκόρπισε γέλιο

Με αφορμή τη νέα του θεατρική παράσταση με την οποία θα περιοδεύσει στην Ελλάδα, ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, απέναντι από τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο showman μάλιστα αποκάλυψε πως για πρώτη φορά στην επαγγελματική του πορεία, θα μιμηθεί την Αγγελική Νικολούλη. Ο λόγος όμως που αποφάσισε να «γίνει» για λίγο Αγγελική Νικολούλη είναι ώστε να καταφέρει να ρίξει φως σε ένα ζευγάρι το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει τα μέσα με τον έρωτα του. Ποιο είναι αυτό το ζευγάρι; Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Όπως είπε ο Τάκης Ζαχαράτος ήθελε έναν συνδετικό κρίκο ο οποίος θα «προχωρούσε» την ιστορία που είχε στο μυαλό του. Και έτσι του ήρθε η ιδέα να «ντυθεί» Αγγελική Νικολούλη και να ρίξει φως στην υπόθεση.

Μάλιστα, ήταν τόσο ενθουσιασμένος που σηκώθηκε από τον καναπέ και χάρισε στους τηλεθεατές της ΕΡΤ ένα μικρό δείγμα από τη μίμηση που θα κάνει με την Αγγελική Νικολούλη να αρπάζεται γι’ άλλη μια φορά με τον συνεργάτη της, τον Σωτήρη ο οποίος της ζητά επίμονα να πάνε σε διαφημιστικό διάλειμμα προκαλώντας τη δυσαρέσκεια της.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να δώσει και μια μικρή γεύση από τη μίμηση του ερωτευμένου ζευγαριού, Μαυρίκιου Μαυρικίου και Ιλάειρας Ζήση προκαλώντας τα απίστευτα γέλια των παρουσιαστών.

Δείτε το βίντεο: