28 Μαρτίου, 2024

«Big Brother» – Η Σοφία Δανέζη αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει πλέον με το Δημήτρη Κεχαγιά (video)

«Big Brother» – Η Σοφία Δανέζη αποκάλυψε γιατί δεν μιλάει πλέον με το Δημήτρη Κεχαγιά

Τι έχει συμβεί ανάμεσά τους;

Η Σοφία Δανέζη μίλησε σε συνέντευξή της για τη συμμετοχή της στο «Big Brother», για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και αποκάλυψε γιατί δεν έχει πλέον επαφές με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

«Αν δεν είχα κάνει το “Big Brother” θα μου άρεσε να πάω στο “Survivor”. Μου αρέσει να αγωνίζομαι, θα ήθελα να χάσω και δυο, τρία κιλά παραπάνω. Να μην προσπαθώ να τα χάσω μόνη μου, εκεί θα γινόταν κατευθείαν. Ωστόσο, ένα show που θα ήθελα να συμμετάσχω είναι το “Just the 2 of us” γιατί έχει να κάνει με το τραγούδι.

big copy 7

Από το “Big Brother” κρατάω επαφές με τη Χριστίνα Ορφανίδου και την Αφροδίτη. Μέσα στο παιχνίδι ήρθα πιο κοντά με τον Δημήτρη Κεχαγιά. Πλέον δε μιλάμε γιατί νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου και εσύ στη δική τους για ένα χρονικό διάστημα. Με τον Δημήτρη είχα βρει το άλλο μου μισό μέσα στο σπίτι. Βγαίνοντας από το σπίτι ο καθένας έχει τις παρέες του, τους φίλους του. Στην αρχή κάναμε παρέα, αλλά μετά δεν ταιριάξανε τα πράγματα».

Όσο για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη είπε: «Μπήκε μέσα στο Big Brother διαβασμένη. Την πρώτη μέρα στο ξενοδοχείο μπήκα να την ψάξω στο Instagram και είδα ότι με είχε μπλοκάρει».