29 Μαρτίου, 2024

Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του Κώστα Παπαδόπουλου

Bachelor: Ο Αλέξης Παππάς κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά του Κώστα Παπαδόπουλου

Η πρόσφατη δήλωση του Κώστα Παπαδόπουλο που έκανε έξω φρενών τον Αλέξη Παππά

Στη δικαιοσύνη κατέφυγε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος κατέθεσε μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Κώστα Παπαδόπουλου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», ο λόγος είναι οι πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο πρώην παίκτης του «Survivor» και αποκάλεσε τον Αλέξη Παππά «την πιο ακριβή αρσενική βίζιτα».

«Μετά τους απαράδεκτους, συκοφαντικούς και αισχρούς, σκοπούμενους χαρακτηρισμούς του πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου εις βάρος του εντολέα μου κ. Αλέξανδρου Παππά, ουδέν περιθώριο άφησε, πλην της προσφυγής στη Δικαιοσύνη με εντολή για κατάθεση μηνύσεως αλλά και προσφυγή ενώπιον και των Αστικών Δικαστηρίων» δήλωσε ο δικηγόρος κ. Σούρλας.

 

Πριν από μερικές ημέρες, ο Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στις κάμερες, σχολίασε τον ρόλο που έχει ο Αλέξης Παππάς στο «Bachelor». «Θα ακουστώ κακός, όμως, ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική βίζ@τα. Δε με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ να συμμετάσχω σε ένα τέτοιο ριάλιτι. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι από εδώ και από εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα».