20 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι ο 38χρονος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στον Γέρακα – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «δείχνουν» πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση (photo-video)

Αυτός είναι ο 38χρονος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στον Γέρακα – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «δείχνουν» πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση

Άφαντοι παραμένουν οι δολοφόνοι

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου». Με αυτά τα λόγια, ξεσπά, ο πατέρας του 38χρονου πρατηριούχου Γιώργου Μήτσου που άγνωστοι «γάζωσαν» στον Γέρακα με 25 σφαίρες το πρωί του Σαββάτου (18/6).

Ο πατέρας του 38χρονου, Αναστάσιος Μήτσου ζητά «να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί», ενώ αναφέρει ότι το παιδί του σκοτώθηκε επειδή δεν ενέδωσε στις απειλές να πληρώνει προστασία στη νύχτα και στους μπράβους για τα μαγαζιά του.

Ο ίδιος, μάλιστα κάνει λόγο για «βρώμικους αστυνομικούς που ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου και ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα», και προσθέτει ότι ως οικογένεια έχουν προβεί σε καταγγελίες στις Αρχές για «τον πόλεμο που δέχονταν».

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «δείχνουν» πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση Στο μεταξύ, τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονική επίθεση «δείχνουν» ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης δέχθηκε πολλές σφαίρες σε μια ενέδρα θανάτου όπως αποδείχθηκε, όταν άγνωστοι δράστες με καλάσνικοφ τον πυροβόλησαν στο πρατήριο καυσίμων που διατηρούσε στη Λεωφόρο Μαραθώνος 90 στο ύψος του Γέρακα.

δολοφονια-γερακασ

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γνωστά μέχρι τώρα, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του, μία BMW, και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα, ένα λευκό βαν στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, τον πλησίασε και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ με αποτέλεσμα ο 38χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Μάρτυρες της επίθεσης περιγράφουν πως όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Οι δράστες αδιαφόρησαν για την παρουσία ή όχι άλλων ανθρώπων. Ωστόσο φαίνεται να είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις του 38χρονου και να ήταν καλά οργανωμένοι.

Ο οδηγός του βαν παρέμεινε στη θέση του και δύο από τους επιβαίνοντες κατέβηκαν με τα καλάσνικοφ στα χέρια και κυριολεκτικά γάζωσαν τον 38χρονο ιδιοκτήτη του πρατηρίου καυσίμων. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο βαν και έφυγαν. Στο σημείο επικράτησε πανικός, ενώ πολλοί από τους περίοικους που άκουσαν τους πυροβολίσμούς έσπευσαν να κρυφτούν φοβούμενοι για τη ζωή τους.