28 Μαρτίου, 2024

Αυτός είναι ο 34χρονος προπονητής τένις: «Tου την πέφτουν μικρές και μανάδες, πόσο να αντισταθεί;» [vid]

Αυτός είναι ο 34χρονος προπονητής τένις: «Tου την πέφτουν μικρές και μανάδες, πόσο να αντισταθεί;»

Τι είπε ο πατέρας του 34χρονου προπονητή τένις που κατηγορείται για βι@σμό; Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

«Ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει», υποστήριξε ο πατέρας του 34χρονου προπονητή τένις στα δυτικά προάστια που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητριών του.

«Η δική του πλευρά είναι ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει ούτε βιασμό, ούτε τίποτα. Απλώς, τα είχε, είχε μια σχεσούλα, δεν ξέρω τώρα πόσο καιρό την είχαν τη σχεσούλα τους», ανέφερε στην εκπομπή «Live News» ο πατέρας του 34χρονου προπονητή τένις, με τις δηλώσεις του να προκαλούν.

«Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, όλα, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί είναι, πόσο να αντισταθεί;», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, ο πατέρας του προπονητή τένις επιμένει πως ο γιος του έχει ελαφρυντικά από τη στιγμή που, όπως λέει, υπήρχε η συναίνεση της ανήλικης, μιας μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου, που το τελευταίο διάστημα άλλαξε συμπεριφορά και έβαλε σε υποψίες τους γονείς της.

«Ούτε βιασμός υπάρχει, ούτε τίποτα δεν υπάρχει. Η καταγγελία είναι μόνο ότι ήταν με την κόρη του, ήταν ανήλικη.

Τίποτα άλλο, δεν είχε βιασμό, με κοινή συναίνεση ήταν, ερχόντουσαν και στο σπίτι μου, βασικά. Ο πατέρας αυτός θέλει να τον εκδικηθεί τον γιο μου, με ό,τι υπάρχει.

Αυτός, όμως, είχε πλακωθεί γιατί κάτι έχει κάνει με τη μάνα και την κόρη του και μπήκε ο γιος μου στη μέση, πλακώθηκαν στο ξύλο, και αυτός θεώρησε τώρα σωστό να τον ξεφτιλίσει, να τον θανατώσει, να τον κρεμάσει ανάποδα», πρόσθεσε ο πατέρας του 34χρονου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πατέρας του 35χρονου κατηγορούμενου:

«Η δική του πλευρά είναι ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει ούτε βιασμό ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μια σχεσούλα, δεν ξέρω τώρα πόσο καιρό την είχαν. Ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει, έχω χάσει αυγά και πασχάλια» δήλωσε αρχικά ο πατέρας του προπονητή τένις.

«Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, όλα τα πιτσιρίκια ακόμη και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί. Ένα νέο παιδί είναι, ένα νέο παιδί, πόσο να αντισταθεί; Ποια μαθήτρια δεν θέλει έναν καθηγητή που είναι ωραίος;», συνέχισε.

Σε ρωτάω εγώ. Όταν αφήνουν τα παιδιά τους να φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις ημέρες Βουλγαρία, στα Σκόπια εδώ εκεί εντάξει. Ο πατέρας δεν πρέπει να λέει όχι, να τα πει; Αλλά φταίμε όλοι μαζί. Δυστυχώς, δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί».

Ο πατέρας του προπονητή τένις επέμεινε έπειτα πως ο γιος του έχει ελαφρυντικά από τη στιγμή που, όπως λέει, υπήρχε η συναίνεση της 14χρονης μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου και όπως είπε: «Δεν υπάρχει βιασμός, η καταγγελία είναι μόνο ότι ήταν ανήλικη.

Τίποτα άλλο, δεν είχε βιασμό, με κοινή συναίνεση κάθισε το κορίτσι, ερχόντουσαν και στο σπίτι μου βασικά. Ο πατέρας της θέλει να εκδικηθεί τον γιο μου, με ό,τι τρόπο υπάρχει», είπε μιλώντας για σκευωρία σε βάρος του 35χρονου.

«Αυτός όμως είχε πλακωθεί γιατί κάτι έχει κάνει με τη μάνα και την κόρη του και μπήκε ο γιος μου στη μέση, πλακώθηκαν στο ξύλο και αυτός θεώρησε σωστό τώρα να τον ξεφτιλίσει, να τον θανατώσει, να τον κρεμάσει ανάποδα», δήλωσε.

Ποδηλάτης και αρνητής

Η δραστηριότητα του προπονητή τένις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαρτυρά την αδυναμία του στα αθλήματα καθώς έχει δεκάδες φωτογραφίες από συμμετοχές του σε αγώνες δρόμου και ποδηλάτου.

Όπως φαίνεται από πολλές αναρτήσεις στα social media είναι και αρνητής πανδημίας και του εμβολίου με σχόλια προκλητικά, χαρακτηρίζοντας όσους εμβολιάζονται «πρόβατα», ενώ σε άλλη ανάρτηση αναφέρει: «Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, να δω πότε θα ξυπνήσει ο κόσμος και θα αποκτήσει φωνή…».

Αύριο, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας, θα αποφασίσουν τη περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.