20 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι από αυτούς που αποφάσιζαν για την ζωή μας! Οι ειρωνείες του Γκίκα Μαγιορκίνη που προκαλούν σάλο(ΦΩΤΟ)

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! Αυτός είναι από αυτούς που αποφάσιζαν για την ζωή μας! Οι ειρωνείες του Γκίκα Μαγιορκίνη που προκαλούν σάλο

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αναρτήσεις του επίκουρου καθηγητή Επιδημιολογίας Γκίκα Μαγιορκίνη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε ρεσιτάλ… καφρίλας.

Για μήνες ολόκληρούς ακούγαμε το μέλος της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας να μιλάει για την επικινδυνότητα της νόσου Covid-19 και να αποφασίζει με τους συναδέλφους του αυστηρά μέτρα κατά της πανδημίας. Ακούγαμε την επιτροπή να υποστηρίζει ότι για την μεγάλη διασπορά ευθύνονται οι νέοι που διασκεδάζουν στα μπαρ, με την κυβέρνηση να κατεβάζει ρολά στην εστίαση, να απαγορεύει την είσοδο των ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους, να επιβάλλει σκληρά πρόστιμα σε όσους πήγαιναν μέχρι το περίπτερο χωρίς μάσκα.

Με το βλέμμα καρφωμένο στις εισπράξεις από τα έσοδα που επιφέρει ο τουρισμός, η κυβέρνηση προχώρησε στην άρση όλων των μέτρων, πριν ξεκινήσει η τουριστική περίοδος φέτος. Τα κρούσματα ανέβηκαν κατακόρυφα και ξαφνικά ο κ. Μαγιορκίνης, ο επιστήμονας και καθηγητής Επιδημιολογίας, βγήκε και δήλωσε ευθαρσώς ότι έπεσε από τα σύννεφα. Ο άνθρωπος ο οποίος πληρώνεται για να αποφασίζει για κρίσιμες αποφάσεις δήλωσε… αιφνιδιασμένος από τη μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Γκίκας Μαγιορκίνης τις τελευταίες ημέρες, προχωράει σε απίστευτες αντιεπιστημονικές αναρτήσεις, ειρωνευόμενος την έντονη ανησυχία των πολιτών για την μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων.

Gkikas Magiorkinis

Κάτι άκουσα ότι τα πανηγύρια του Αυγούστου ευθύνονται για τα χειμερινά κύματα του κορονοϊού….
Από όσο γνωρίζω η επικρατούσα άποψη είναι ότι οι Παραλλαγές και οι Υποπαραλλαγές δημιουργούνται μετά από χρόνια λοίμωξη σε ανοσοκατεσταλμένους.
Για να διερευνύσουμε αυτή την υπόθεση εργασίας….
Ας πούμε δηλαδή ότι για την Όμικρον (περσινός χειμώνας) ή για την Άλφα (προπέρσινος χειμώνας) φταίγανε τα πανηγύρια του Αυγούστου.
Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για να συνδέσω τα πανηγύρια με αυτήν την θεωρία είναι μήπως στα πανηγύρια σερβίρουν μεθοτρεξάτη και βαράνε ακτινοβολίες στους τουρίστες….
Το καλοκαίρι του 2020 μάλλον είχαμε επισκέπτη από το Kent στα πανηγύρια της Γρηγορούσας και το καλοκαίρι του 2021 επισκέπτη από Γιοχάνεσμπουργκ στο πανηγύρι της Δώθε Παναγιάς. Ο πρώτος πήρε πιλάφι μεθοτρεξάτη του άρεσε και πήρε τη μυστική συνταγή για αργότερα. Ο δεύτερος λαχούρι από ραδιενεργό Κέσιο.
Αν είναι έτσι να κόψουμε τα “βαριά” από τα πανηγύρια και θα λυθεί το παγκόσμιο πρόβλημα των παραλλαγών…

https://web.facebook.com/gkikas.magiorkinis/posts/10158534222251856?_rdc=1&_rdr