5 Δεκεμβρίου, 2023

Ασυγκράτητος ο Βασάλος έκανε σ@ξ σε κεντρικό δρόμο – Τους έβλεπε ο κόσμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ασυγκράτητος ο Βασάλος έκανε σ@ξ σε κεντρικό δρόμο – Τους έβλεπε ο κόσμος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός παίκτης του Survivor δεν μπόρεσε να περιμένει μέχρι να πάει σπίτι και αποφάσισε να… έρθει πιο κοντά με την σύντροφό του, σε ένα πολύ κεντρικό σημείο!

ια την πρώτη του ερωτική επαφή μίλησε μεταξύ άλλων στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Μ’ άρεσε μια κοπέλα από την Α’ Γυμνασίου, δεν είχα το θάρρος, και της το είπα όταν τέλειωσα το σχολείο Αυτή τα είχε με έναν πιο μεγάλο, έναν φαντάρο. Είχαν κάνει και σεξ. Μου τα έλεγε, εκείνη με έβλεπε φιλικά και εγώ τελείως ρομαντικά. Έμπαινα σε σύγκριση με τον τύπο, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο, μηχανάκι, ήταν έτσι πιο αλάνι, εγώ ήμουν σαν παιδάκι, έτσι πιο συνεσταλμένος, δεν είχα το θάρρος να της μιλήσω», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Και αυτό έγινε τελικά σχέση, ο παιδικός μου έρωτας στα 19 έγινε σχέση. Της το είπα με τα χίλια ζόρια. Δεν ξέρω πως. Ξαπλώσαμε μαζί στην 5ημερη και δεν κάναμε τίποτα. Στα 19 λοιπόν ήρθε η στιγμή να κάνουμε σχέση με τον παιδικό μου έρωτα, που κράτησε μόνο τρεις μήνες. Γιατί με παράτησε μετά» συνέχισε ο πρώην παίκτης του  Survivor.

«Η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν στην κατάληψη του σχολείο, ήμουν 17-18 χρονών, μεγάλος ήμουν, άργησα να μπω στον στίβο, ήμουν μεγάλος, ήμουν συνεσταλμένος, δεν το είχα καθόλου. Η κοπέλα που το έκανα δεν το ήξερε ότι εγώ ήμουν άπειρος, γιατί κάπως το έσωσα. Της είπα πάμε κάτω στο αμφιθέατρο. Η πρώτη φορά που κάναμε σεξ ήταν φανταστική. Είχε ένα ανάκλιντρο, δεν ξέρω για τι παράσταση ήταν. Η πρώτη φορά που έκανα σεξ ήταν στο αμφιθέατρο του σχολείου, με μια κοπέλα μικρότερη από εμένα», είπε χαρακτηριστικά  ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Όσον αφορά το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ, αποκάλυψε ότι ήταν με μία πρώην σύντροφό του, έξω από γνωστό εστιατόριο, μέσα στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, είχαν παρκαρεί σε κεντρικό σημείο και φαινόταν από τους περαστικούς!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ και δώστε προσοχή μετά το 38ο λεπτό: