20 Απριλίου, 2024

Άσχημα τα νέα για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Κάνω πολλές προσευχές και…»

Άσχημα τα νέα για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Κάνω πολλές προσευχές και…»

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός;

Ένα ιδιαίτερο story έκανε σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός αποκάλυψε στους followers της το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτές τις ημέρες με τα αυτιά της και έδωσε τις δικές της συμβουλές. Ενώ ατύχημα είχε επί σκηνής ο Τόνι Σφήνος.

Όπως είπε, από δική της απροσεξία ράγισε μια μεμβράνη στο αυτί της, με συνέπεια να μην ακούει καλά. Έχει ξεκινήσει κορτιζόνη και ελπίζει σε λίγο καιρό να ακούει και πάλι.

«Επειδή με ρωτάτε για το αυτί μου, ράγισα μια μεμβράνη που έχουμε εδώ πίσω στο αυτί. Έχω ξεκινήσει κορτιζόνη, κάνω και πολλές προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σε κάθε περίπτωση, όταν κάνετε πλύσεις να το κάνετε με αγάπη και όχι με νεύρα όπως το έκανα εγώ. Κάντε καμιά προσευχή και για εμένα».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Καρφιά» για τη Βάνα Μπάρμπα – Η καταγγελία της για τον Φιλιππίδη

Τα δικά της «καρφιά» για τη Βάνα Μπάρμπα και όσα είπε εκείνη για τη σειρά καταγγελιών του τελευταίου καιρού, έριξε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με τις δυο γυναίκες να συναντώνται στο δρόμο.

Η ηθοποιός εξήγησε πως δεν έχει σκοπό να σχολιάσει τίποτα για την Βάνα Μπάρμπα και τις δηλώσεις που έκανε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη, προσθέτοντας πως κάτι της είπε και ελπίζει να το άκουσε.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Όχι. Έκανε όλη τη δουλειά μόνη της. Ο κόσμος έχει κρίνει και άμα δει κάποιος τα σχόλια κάτω από τα βίντεο, θα καταλάβεις. Δεν χρειάζεται να σχολιάσω εγώ κάτι, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ καθόμουν στην τηλεόραση και την έβλεπα που μίλαγε για μένα.

Την είδα και στον δρόμο όμως, δεν θα σας πω τι της είπα. Κάτι της είπα. Δεν ξέρω αν με άκουσε, ήταν από μακριά, ελπίζω να με άκουσε», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τη Βάνα Μπάρμπα.

Οι καταγγελίες της για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Σοκ προκαλούν τα όσα αναφέρει στην καταγγελία της κατά γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), την οποία φέρνει στο φως το «Πρώτο Θέμα», η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε η ηθοποιός, στην πρώτη τους επαγγελματική συνάντηση ο καταγγελλόμενος αυτοϊκανοποιούνταν ενώ μιλούσαν για δουλειά, ενώ σε μεταγενέστερη συνεργασία τους «έβαζε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του και στη συνέχεια ερχόταν και με ακουμπούσε στο πρόσωπο και στο σώμα μου».

Το πρώτο περιστατικό που περιέγραψε η ίδια τοποθετείται το 2005, όταν είχε τελειώσει το θέατρο Τέχνης, σε ηλικία 28 ετών: «Όταν έφτασα στο θέατρο, ο καταγγελλόμενος με υποδέχθηκε και μου είπε να περάσω στο καμαρίνι του. Απ’ ότι αντιλήφθηκα, δεν υπήρχε κανείς άλλος στο κτίριο, πράγμα που μου έκανε εντύπωση. Πράγματι μπήκαμε στο καμαρίνι του και εκείνος κλείδωσε την πόρτα, κάτι που με έκανε αμέσως να νιώσω πολύ άβολα.

Ξεκίνησε να με ρωτάει διάφορα πράγματα για μένα και μετά από λίγο, προς μεγάλη μου έκπληξη, διαπίστωσα ότι είχε ανοίξει διάπλατα τα πόδια του, είχε βάλει και τα δύο του χέρια μέσα στο παντελόνι του, ακριβώς στη γενετήσια περιοχή, και κάνοντας παλινδρομικές κινήσεις χάιδευε τα γεννητικά του όργανα. Ήμουν εκεί για να συζητήσω το ενδεχόμενο μιας πιθανής συνεργασίας, όπως μου είχε εξηγήσει ο ίδιος σχετικά με τον λόγο του τηλεφωνήματος του λίγες ημέρες πριν, όμως η όλη ατμόσφαιρα δεν έμοιαζε καθόλου επαγγελματική.

Εκείνος προσπαθούσε συνεχώς να στρέψει την κουβέντα σε άσχετα θέματα και εγώ με τη σειρά μου προσπαθούσα να επαναφέρω τη συζήτηση στο θέμα που αφορούσε το ραντεβού μας, λέγοντας με έντονο ύφος πως έχω έρθει να μιλήσουμε για δουλειά.

Ένιωθα άβολα αλλά αυτό δεν έδειχνε να τον ενδιαφέρει, παρά συνέχισε να έχει τα χέρια του μέσα στο παντελόνι, κάνοντας κινήσεις και τρίβοντας την περιοχή.

Τρομοκρατήθηκα και προσπαθούσα να κάνω πως δεν καταλαβαίνω, εστιάζοντας το βλέμμα μου αλλού, με την ελπίδα ότι θα σταματούσε και ότι απλά έκανε μια συνηθισμένη αντρική κίνηση, αλλά δυστυχώς η διάρκεια που κράτησε αυτό με έκανε, καθώς και εκείνο το μειδίαμα που δεν θα ξεχάσω ποτέ, έδειχναν πως, ενώ καταλάβαινε ότι αισθάνομαι άβολα, μάλλον αυτό τον εξίταρε περισσότερο».

Σε άλλο σημείο της ίδιας καταγγελίας, και σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η ηθοποιός φέρεται να υποστήριξε πως «σε ορισμένες περιπτώσεις, ο καταγγελλόμενος επιδεικτικά έβαζε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του και στη συνέχεια ερχόταν και με ακουμπούσε στο πρόσωπο και στο σώμα μου, για να με τοποθετήσει σε ένα σημείο της σκηνής και να μου δώσει σκηνοθετικές κατευθύνσεις, προσβάλλοντας έτσι την προσωπικότητα μου και προκαλώντας μου ανυπόφορη αηδία».