19 Απριλίου, 2024

Άρτα: Ιερέας καυγάδισε με άνδρα που νόμιζε πως ήταν εραστής της συζύγου του

Άρτα: Ιερέας καυγάδισε με άνδρα που νόμιζε πως ήταν εραστής της συζύγου του – Η πρεσβυτέρα τον κατηγορεί για «χειροδικίες» σε βάρος της

Αναστάτωση επικρατεί στην Άρτα μετά το επεισόδιο ξυλοδαρμού μεταξύ ιερέα και ενός άλλου άνδρα, με αφορμή την πρεσβυτέρα, με την οποία είναι σε διάσταση.

Όλα συνέβησαν όταν ο ιερέας από τη Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας είχε πάει στο γραφείο του δικηγόρου της πρεσβυτέρας -με την οποία είναι σε διάσταση- και καθώς έφευγε συνάντησε κάποιον που πίστευε πως είναι ο εραστής της.

Έπειτα, σημειώθηκε έντονος καυγάς μεταξύ των δύο ανδρών και πιάστηκαν στα χέρια, ενώ μπροστά ήταν και δύο από τα τέσσερα παιδιά του ιερέα. Όταν θαμώνες καταστημάτων κατάφεραν να τους χωρίσουν οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

«Υπήρχαν χειροδικίες και ζήλιες» – «Ήθελε να κάθομαι σπίτι και να μαγειρεύω»

Η πρεσβυτέρα, από πλευράς της, δηλώνει ότι με τον ιερέα ήταν σε διαδικασία διαζυγίου από τις 23 Δεκεμβρίου, ενώ την Τρίτη εκδικάστηκε η επιμέλεια και η διατροφή των παιδιών τους -την οποία ανέλαβε ο πατέρας τους.

Η πρεσβυτέρα, μιλώντας στον Alpha, κατήγγειλε πως ο ιερέας χειροδίκησε εις βάρος της: «Είμαστε σε διάσταση και έχουμε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Με τον σύζυγό μου, που είμαστε εν διαστάσει, υπήρχαν προβλήματα καθώς υπήρχαν χειροδικίες και ζήλιες, καθώς δεν ήθελε να πηγαίνω στη δουλειά. Ήθελε να κάθομαι αποκλειστικά στο σπίτι και να μαγειρεύω, να πλένω και να φροντίζω τα παιδιά».

Όπως πρόσθεσε, «εγώ, σαν άνθρωπος, είμαι ένα άτομο κοινωνικό που ήθελε να δουλέψει. Σχετικά με τις χειροδικίες πίστευα ότι κάποια στιγμή θα σταματούσαν, αλλά δεν γινόταν. Στις 23 Δεκεμβρίου έφυγα από το σπίτι καθώς χειροδίκησε σε βάρος μου και μου άρπαξε το κινητό, καθώς πίστευε ότι στέλνω μήνυμα στην εξωσυζυγική μου σχέση. Ο πρώην σύζυγός μου σταμάτησε το συγκεκριμένο άνθρωπο και τον χτύπησε στο πρόσωπο».

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον άνθρωπο του ξυλοδαρμού, διατηρούμε μία απλή φιλική σχέση», τόνισε στο τέλος.