28 Μαρτίου, 2024

«Αρίσκος» ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που τον παράτησε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη

«Αρίσκος» ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο λόγος που τον παράτησε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Τι ακούγεται;

Σάλος είχε δημιουργηθεί πριν λίγο καιρός όταν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είπε ότι «δέχτηκε οργή» και αποχώρησε από την παράσταση που έπαιζε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο, στη σκηνή του θεάτρου Κάππα, ένα ζευγάρι, πολλά χρόνια παντρεμένο, προσπαθούσε να επικοινωνήσει και να βρει τις πολυπόθητες ισορροπίες του. Οι πρωταγωνιστές του, μετά από σειρά διαφωνιών, εντάσεων και κωμικοτραγικών προσπαθειών, κατάφερναν τελικά να βρουν, μέσα από την αγάπη, έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας και να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί. Δεν συνέβη ωστόσο το ίδιο και στη ζωή καθώς μόλις μία εβδομάδα πριν το προγραμματισμένο φινάλε του «Sexy Laundry», της παράστασης που σημείωσε μεγάλη επιτυχία κάνοντας απανωτά sold out, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, συμπρωταγωνίστρια του Σπύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος υπέγραφε και τη σκηνοθεσία, επέλεξε να βάλει τέλος στη συνεργασία τους αποδίδοντας την απόφασή της αυτή σε ένα «ξέσπασμα οργής» που δέχτηκε από εκείνον.

 Σπύρος Παπαδόπουλος Δάφνη Λαμπρόγιαννη

«Η συμμετοχή μου στην εν λόγω παράσταση ολοκληρώθηκε οριστικά μετά από ένα εντελώς αιφνίδιο και δυσανάλογο ξέσπασμα οργής προς το πρόσωπό μου, το οποίο συνέβη μετά την ολοκλήρωση της παράστασης της Παρασκευής 1 Απριλίου 2022. Προσπάθησα πρώτα να αναλογιστώ τις όποιες δικές μου ευθύνες. Προσπάθησα να το αξιολογήσω ως μία πολύ άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου που μέχρι πριν λίγη ώρα έμοιαζε ότι δεν είχαμε τίποτα να χωρίσουμε όσο ασυμβίβαστοι κι αν είναι οι χαρακτήρες μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων η ίδια σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα μέσω του δικηγόρου της τον οποίο εξουσιοδότησε να δημοσιοποιήσει τη θέση της δεδομένου ότι η ίδια δεν διαθέτει social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαφωνίες μεταξύ τους, οι οποίες ξεκίνησαν σχετικά νωρίς, είχαν να κάνουν αποκλειστικά με καλλιτεχνικούς λόγους, θέματα δηλαδή που αφορούσαν στην παράσταση. Υπήρξαν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το έργο και την απόδοσή του, εκφράζονταν κατά καιρούς αλλά λίγο πριν φινάλε το σκοινί έσπασε, γεγονός που απογοήτευσε και στενοχώρησε όλους όσους εμπλέκονταν και εργάζονταν για το επιτυχημένο αυτό θεατρικό εγχείρημα.