19 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό – Η εμφάνιση της Ελένης Χατζίδου στη Νέα Υόρκη

Αποκλειστικό – Η εμφάνιση της Ελένης Χατζίδου στη Νέα Υόρκη

Αλεξάνδρα Μεντώρος

Η καταξιωμένη τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου βρέθηκε στην Νέα Υόρκη για να πραγματοποιήσει μια εμφάνιση στις 15 Απριλίου 2022 στο Melrose Penthouse στην περιοχή της Αστόριας. Το πρόγραμμα άνοιξε ο πετυχημένος Έλληνας DJ Εvans με τις ποιο καινούργιες χορευτικές επιτυχίες που υπάρχουν προθερμένοντας τον κόσμο για την εμφάνιση της τραγουδίστριας.

Η Ελένη Χατζίδου ακολούθησε με ένα πρόγραμμα δύο ωρών χωρίς διακοπή. Το πρώτο τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει ήταν η μεγάλη της επιτυχία ‘Χειρότερα’ που της είχε γράψει ο αείμνηστος και αγαπημένος καλλιτέχνης Παντελής Παντελίδης.

Η τραγουδίστρια απο τα πρώτα λεπτά μάγεψε με την εμφάνισή της αλλά και την ερμηνεία της όλη την ομογένεια της Νέας Υόρκης. Ιδιαίτερα κομψή αφού φορούσε μια μαύρη δημιουργία που τόνιζε τα χαρίσματά της. Κατά την διάρκεια του προγράμματος η Ελένη Χατζίδου ορμήνεψε δικές της επιτυχίες αλλά και πολλές επιτυχίες του Παντελή Παντελίδη που μας έχουν μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας.

Ακόμα στο πρόγραμμα της δεν έλειψε η νησιώτικη ερμηνεία ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρισκόταν ο σύντροφός της Ετεοκλής Παύλου. Η τραγουδίστρια όταν τελείωσε το πρόγραμμα της πήγε στον σύντροφό της όπου και οι δύο με αρκετά φιλική διάθεση δέχτηκαν να βγάλουν φωτογραφίες με το επιτελείο του Ασπίδα Ράδιο Αλεξάνδρα και Νικήτας Μεντώρος που ήταν εκεί για να καλύψουν την εμφάνιση της τραγουδίστριας.

Η Ελένη Χατζίδου λίγο πριν την εμφάνισή της στην Νέα Υόρκη είχε κάνει ετοιμασίες για το καινούργιο της τραγούδι αφού ετοίμαζε το βίντεο κλίπ το οποίο θα δούμε πολύ σύντομα.

Επιμέλεια κειμένου: Αλεξάνδρα Μεντώρος διευθύντρια του Ασπίδα Ράδιο και αρθρογράφος του ΟneNews.gr.