Νέος έρωτας μπήκε στη ζωή της Αγγελικής Ηλιάδη μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου με τον οποίο απέκτησε τον δεύτερο γιο της, τον 6χρονο Βασίλη. Ο πρώτος της γιος, ο 15χρονος Μπαμπίνος, είναι ως γνωστόν ο καρπός του έρωτά της με τον αδικοχαμένο επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, η 42χρονη τραγουδίστρια έχει ήδη γνωρίσει τον 27χρονο σύντροφό της στα παιδιά της, ενώ ετοιμάζονται να κάνουν οι τέσσερείς τους μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Πολύ… προχωρημένη η αοιδός αφού το νέο της αμόρε είναι μόλις 12 χρόνια μεγαλύτερο από τον πρωτότοκό της γιο.

Το PatKiout.gr, με αφορμή τη νέα σχέση της Αγγελικής επικοινώνησε με την αδελφή του Μπάμπη, Λίτσα Λαζαρίδη η οποία ούτε αυτή τη φορά μάσησε τα λόγια της και ξέσκισε την τραγουδίστρια:»Άλλο ένα τεκνό. Άλλος ένας επιχειρηματίας με φουσκωμένο πορτοφόλι κι ένας ακόμα καινούργιος μπαμπάκας για τον Μπαμπίνο. Οι έρωτες της συγκεκριμένης κυρίας περνάνε πάντα μέσα από το πορτοφόλι. Μαθαίνουμε πως έχει νυχτερινά μαγαζιά ο Άραβας. Για να δούμε, θα τις βάλει ασανσέρ στην πίστα όπως ο αδελφός μου που την είχε κάνει βασίλισσα και πρώτο όνομα;».

-Με τον Μπαμπίνο εξακολουθείτε να μην έχετε επαφές; Ανησυχείτε γι’ αυτόν;

«Φυσικά κι ανησυχώ! Με τόσους… μπαμπάδες να μην ανησυχώ; Έχουμε να μιλήσουμε με το παιδί από τον περασμένο Νοέμβριο. Μιλήσουμε μέσω instagram αλλά του το απαγόρευσε κι αυτό. Είχε πει ότι θα το φέρει στην Καβάλα να δει τη γιαγιά και τον παππού του κι ακόμα το περιμένουν. Το πήγε στην οικογένεια του Γκέντσογλου, λίγα χιλιόμετρα από τους γονείς μου και σε αυτούς δεν το πήγε. Έχουν απελπιστεί οι άνθρωποι. Παρά τις δικαστικές αποφάσεις δεν μας αφήνει να έχουμε επαφή με τον Μπαμπίνο. Που θα πάει όμως, κάποια στιγμή θα ενηλικιωθεί και θα αποφασίζει μόνος του χωρίς την «γκεστάπο»…».

=====================================================

«Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Αυτά… Υπάρχει κάποιος, είναι εκτός χώρου. Αυτά συμβαίνουν πολύ ξαφνικά. Τις περισσότερες φορές δεν το περιμένεις. Κάπως έτσι έγινε. Γιατί κι εγώ πίστευα πως θα αργήσω να ξανακάνω μια σχέση, αλλά να που έγινε ξαφνικά. Μπορεί να ήταν και κεραυνοβόλος ο έρωτας…», είχε πει λίγες μέρες πριν η αοιδός με τους πολυσυζητημένους έρωτες, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει στοιχεία για το νέο αμόρε της.

Σύμφωνα, όμως, με την «Espresso»: «Ο σύντροφος της Αγγελικής είναι 27 χρονών και ακούει στο όνομα Ιμάν. Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από τη Μέση Ανατολή, ο οποίος δραστηριοποιείται στο Μπουρνάζι, όπου είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Άραβας». Και όλως τυχαίως, το μαγαζί όπου εμφανίζεται η Αγγελική Ηλιάδη στην περιοχή των δυτικών προαστίων είναι δικό του από τα περασμένα Χριστούγεννα.

Αγγελική Ηλιάδη

(Αυτός είναι ο Ιμάν)

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε για πρώτη φορά το ζευγάρι να διασκεδάζει σε διπλανό νυχτερινό μαγαζί, στο Μπουρνάζι, σε live του Άγγελου Διονυσίου. Η τραγουδίστρια και ο νεαρός επιχειρηματίας έφτασαν μαζί και ήταν ντυμένοι στα μαύρα. Κάθισαν με φιλική παρέα και παρότι ήταν διακριτικοί στη συμπεριφορά τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους μπορούσε εύκολα κανείς να αντιληφθεί ότι τους συνδέει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία.

 1,968 total views,  2 views today