20 Απριλίου, 2024

Αποκλειστική συνέντευξη με τον τραγουδιστή (Lil 6iXx)

Αποκλειστική συνέντευξη με τον τραγουδιστή (Lil 6iXx

Σκαλίζοντας τις μνήμες του παρελθόντος θα ήθελα να θυμηθείς και να μοιραστείς μαζί μας τα πρώτα σου βήματα στον κόσμο της μουσικής και να μας συστήσεις τον καλλιτέχνη Jim Deligiannis (Lil 6iXx)

Τα πρώτα μου βήματα στον κόσμο της μουσικής ήταν στην ηλικία 14 χρόνον Όταν ως κιθαρίστας αποτελούσα μέλος Πόλων συγκρότημα των ….Ο Lil 6iXx Μετά από την εμπειρία αρκετών χρόνων Στην underground σκηνή του Rock Άλλαξε πορεία προς την mainstream music Στους ήχους της Trap Dancehall Reggaeton .

Ποιο είναι το εντονότερο συναίσθημα που σε κυριεύει όταν βρίσκεσαι σε μια μουσική σκηνή;

Lil 6iXx
Lil 6iXx

Η επικοινωνία με τον κόσμο και το συναίσθημα που βγαίνει μέσα από αυτό…

Όταν αποφάσισες να βάλεις την μουσική στη ζωή σου, πέραν του ότι αποτέλεσε έναν, ενδεχομένως, τρόπο έκφρασης για σένα, σκέφτηκες ποτέ σου να προσεγγίσεις την συγκεκριμένη τέχνη σαν μέσο βιοπορισμού;

Στην αρχή της πορείας μου δεν ήταν απαραίτητο Αλλά μπαίνοντας  επαγγελματικά στον χώρο Ήταν αναγκαίο….

Πριν φτάσουμε στη κυκλοφορία του τραγουδιού σου «Μεθάμε », θα ήθελα μια σύντομη ανασκόπηση στα μουσικά σου εγχειρήματα, να μας μιλήσεις για τις μέχρι τώρα μουσικές δουλειές και συνεργασίες σου.

Πολλές συνεργασίες στο παρελθόν με διάφορες Μπάντες.Τώρα τρέχω το solo Project Lil 6iXx Και στο μέλλον θα υπάρξουν και κάποιες συνεργασίες.

Ένα καινούριο, δικό σου, τραγούδι ήρθε να προστεθεί στον μουσικό χώρο και φέρει τον τίτλο «Μεθάμε». Χάρισε μας λίγα λόγια για αυτό.

Αυτό το τραγούδι είναι αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια και ο τρόπος διασκέδασης που ζούσαμε εκείνες της εποχές χωρίς covib και μνημόνια

Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, το καινούριο σου τραγούδι  θα βρει το αντίκτυπο που του αξίζει στο κοινό σου;

Εγώ δημιουργώ με όλη μου την αγάπη τα τραγούδια μου Μου αρέσει να κάνω vibe εύχομαι ο κόσμος να νιώσει αυτή την αγάπη και να το αγαπήσουν όλοι

Τι να περιμένουμε να δούμε από σένα στο προσεχές διάστημα; Σταματάς ποτέ να δημιουργείς;

Όσο υπάρχουν μουσικές ανησυχίες εγώ θα δημιουργώ. Για το μέλλον υπάρχει σε εξέλιξη ήδη το επόμενο τραγούδι με τίτλο Milano που θα βγει σύντομα μέσα από τη δισκογραφική μου στέγη Real music Greece .

Έρχονται ακόμα πάρα πολλές δουλειές πάντα με την καθοδήγηση του παραγωγού μου Πέτρου Βασιλειάδη Ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία και την υπέροχη συνέντευξη το One news.gr Με εκτίμηση Lil 6iXx