25 Απριλίου, 2024

Αποκαλυπτικός ο Τάσος Χαλκιάς για την υπόθεση Λιγνάδη: “Υπήρχαν οι φήμες εδώ και πολλά χρόνια” (video)

Συνεχίζονται οι καταγγελίες.

“Δεν υπήρξα αυτήκοος μάρτυρας για αυτά”

Τάσος Χαλκιάς: Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο και ειδικά με την υπόθεση Λιγνάδη εδώ και λίγες μέρες με αρκετούς να αποκαλύπτουν όλο και περισσότερα.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη σε συνέντευξη της αποκάλυψε τις δύο κακοποιήσεις που είχε στο παρελθόν σε μικρή ηλικία.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Χαλκιάς μέσα από συνέντευξη του αποκάλυψε για τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι για αρκετά χρόνια άκουγαν φήμες για όλα αυτά που συμβαίνουν.

Συνεχίζονται οι καταγγελίες.

Τάσος Χαλκιάς: Η αποκάλυψη για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Ειδικότερα ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στο Mega Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε στις κατηγορίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη λέγοντας πως οι φήμες υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια.

Οι δηλώσεις του Τάσου Χαλκιά για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Ζούμε μια νέα πραγματικότητα στο χώρο του θεάτρου, αλλά το θέατρο παραμένει ατόφιο, καθαρό, τηρώντας τη σκοπιμότητα για την οποία υπάρχει και την αναγκαιότητα που χρειάζεται για τους ανθρώπους, τους σύγχρονους και τους παλιότερους. Το θέατρο είναι αναγκαίο για την ανθρωπότητα», δήλωσε αρχικά.

«Οι άνθρωποι του θεάτρου έχουν τραυματιστεί αλλά έχουμε πάνω από όλα στεναχωρηθεί. Δεν είναι όλες οι καταγγελίες στο ίδιο τσουβάλι», πρόσθεσε.

«Όταν υπάρχουν εγκλήματα δεν σου φταίνε οι συνάδελφοί σου, δεν ξεκινάς την υπεράσπισή σου μαυρίζοντας τους συναδέλφους σου και το Σωματείο σου. Όταν υβρίζεις τον πρόεδρο των Ελλήνων ηθοποιών υβρίζεις τους Έλληνες ηθοποιούς και το γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Δημήτρης. Τον λέω Δημήτρη γιατί ήταν φίλος μου. Θα ήθελα να εξακολουθήσει να είναι αλλά το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο. Όταν ένας άνθρωπος γνωρίζει την έννοια “ύβρις” δεν πρέπει την απευθύνει έτσι ελαφρά τη καρδία», ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.

Γνώριζε για τα περιστατικά που συνέβαιναν όλα αυτά τα χρόνια πίσω από κλειστές θεατρικές πόρτες;

«Βεβαίως είχαμε ακούσει φήμες όπως ότι το 2012 είχαμε ακούσει ότι θα γίνει η συντέλεια του κόσμου. Υπάρχουν στιγμές που ξεφεύγουν. Υπάρχουν βρισίδια, τσακωμοί. Από ένα άκουσμα δεν μπορεί να μας βάλει σε θέση να καταγγείλουμε κάποιον. Γι’ αυτόν τον λόγο δεν ευαισθητοποιηθήκαμε έγκαιρα. Και για τον Λιγνάδη υπήρχαν φήμες πάρα πολλές από πολλά χρόνια. Δεν υπήρξα αυτήκοος μάρτυρας για αυτά», ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.

Δείτε το βίντεο: