Αποκαλυπτική η Ηρώ για Γιώργο Μαρίνο: «Γνωρίζω τα νέα του, αλλά…»

Αποκαλυπτική η Ηρώ για Γιώργο Μαρίνο: «Γνωρίζω τα νέα του, αλλά…»

Τι είπε για την κατάστασή του;

Η τραγουδίστρια, Ηρώ, μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνου και σχολίασε την επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στη συνέντευξη, την οποία παραχώρησε στην εκπομπή «Love it», η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι η συνεργασία που είχε με τον τραγουδιστή ήταν «κορυφαία συνάντηση» στη ζωή της, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε τον γιο της.

Ηρώ τραγουδίστρια

 

«Αναπολώ τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Μαρίνο, είναι η κορυφαία συνάντηση στη ζωή μου. Ήταν ένας βαθιά καλλιτέχνης, ακόμα και το χιούμορ του ήταν ποιοτικό. Γνωρίζω τα νέα του, αλλά από τρίτους. Αφού είναι μυστήριο, ας παραμείνει μυστήριο», είπε αρχικά η Ηρώ.

Στην πορεία της συνέντευξης, η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τη δημοσιότητα και πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι:

«Είναι λάθος η αίσθηση ότι αποφεύγω τη δημοσιότητα, είμαι επιλεκτική για το που θα εμφανιστώ. Μετά την Ελένη Πέτα, που είναι φίλη μου, η συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν απίστευτη», ενώ σχετικά με την πανδημία είπε: «Με τον κορωνοϊό πέρασα δύσκολα, αλλά ήμουν δημιουργική. Έκανα το εμβόλιο γιατί ήθελα να προστατέψω το παιδί μου».

Για τη σχέση της με τον γιο της η Ηρώ επισήμανε ότι: «Δεν είμαι κλασική Ελληνίδα μάνα, ξεκαθάρισα στον γιο μου ότι δεν είμαστε φίλοι, είμαι η μαμά του και είναι ο γιος μου. Το γεγονός ότι μεγάλωσα το γιο μου σε μονογονεϊκή οικογένεια αφορά μόνο εμένα και το παιδί μου, δεν με ενδιέφερε να το πω στους δημοσιογράφους».

 412 total views,  2 views today

.