28 Μαρτίου, 2024

Αποκάλυψη-βόμβα: «Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη κατέληξε στην αστυνομία» (Video)

Αποκάλυψη-βόμβα: «Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη κατέληξε στην αστυνομία»

Ποιος το δήλωσε;

Για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη το 1996 μίλησε ο ηθοποιός Περικλής Λιανός στην εκπομπή “Open Weekend” και την δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως εκείνη η συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη κατέληξε στην αστυνομία τονίζοντας μάλιστα πως οι περισσότεροι από όσους τώρα στρέφονται εναντίον του προφυλακισμένου ηθοποιού, τότε τον είχαν στηρίξει.

Περικλής λιανός

«Η δική μου συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν ιδανική. Το έχω πει και τα έχω ακούσει γι΄ αυτό. Δε ξέρω για τους βιασμούς και τις απόπειρες, δεν τα ξέρω αυτά και δε μπορώ να τα σχολιάσω. Ήταν ένα εκρηκτικό ταπεραμέντο που αν ήθελε έσπαγε τα πάντα και τα ξαναφτιάχναμε χωρίς να λέει κανείς τίποτα. Και εδώ είναι το θέμα, γιατί δεν είπε ποτέ κανείς τίποτα; Έσπαγε το σκηνικό στο σήριαλ είχε δεν είχε δίκιο αλλά δεν τον σταμάτησε κανείς. Θεωρούσε τον εαυτό του νούμερο ένα και το έλεγε με όλους τους τρόπους.

Αυτό που με ενόχλησε είναι ότι πέσανε ξαφνικά όλοι και τους θάβουν. Αυτοί που τους θάβουν είναι αυτοί που τους γλύφανε. Η δική μου συνεργασία με τον Φιλιππίδη κατέληξε στην αστυνομία. Εγώ, ο Καπετάνιος και η Βλαβιανού δεν πήραμε το μέρος του Πέτρου. Πήραμε κάποιοι το μέρος του σεναριογράφου, εγώ κανενός. Όλοι οι υπόλοιποι πήγαν στην αστυνομία υπέρ του Πέτρου. Εγώ από τότε σταμάτησε τις σχέσεις μου με τον Πέτρο.

Τότε είχαν κάψει το αυτοκίνητό του και είχαν γράψει μηνύματα κατά του Πέτρου κάτω από το σπίτι του. Τότε, κάποιος πήρε έναν δημοσιογράφο και του είπε, “το έκανα εγώ που ανήκω στην 17 Νοέμβρη των καλλιτεχνών”. Ο δημοσιογράφος έδωσε την κασέτα στον Πέτρο, εκείνος πήγε στην ασφάλεια και είπε ότι μοιάζει με τη φωνή του σεναριογράφου. Μας μάζεψαν όλους στην ασφάλεια και όλοι είπαν ότι είναι ο σεναριογράφος. Η Βλαβιανού και ο Καπετάνιος είπαν ότι δεν είναι αυτός, εγώ είπα ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα… Το σήριαλ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, έγιναν πέντε χρόνια δίκες και το αποτέλεσμά ήταν ο Πέτρος με τον σεναριογράφο να φύγουν μαζί» είπε ο Περικλής Λιανός.

Δείτε το βίντεο: