29 Μαρτίου, 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» Έκτακτες εξελίξεις με τους Παύλο Χαϊκάλη και Γιώργο Κιμούλη

Έκτακτες εξελίξεις με τους Παύλο Χαϊκάλη και Γιώργο Κιμούλη – Αποκάλυψη «βόμβα»

Όλο το παρασκήνιο…

Τις εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες μετέφερε ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας στην εφημερίδα Real News. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες για άσχημη συμπεριφορά κατά του Κιμούλη και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις κατά του Χαϊκάλη.

Η αποκάλυψη του Πασχάλη Τσαρούχα για Κιμούλη – Χαϊκάλη

«Λογικά το πολύ τρέξιμο έχει τελειώσει για μένα πάνω σε αυτό το θέμα. Εκτός αν έρθει κάτι καινούριο», λέει ο ηθοποιός στην Νίκη Κώτσου και προσθέτει: «Δεν υπάρχει νέα καταγγελία. Οι εκκρεμότητες που έχουν μείνει είναι στις υποθέσεις του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη».

Αυτή την περίοδο ο Πασχάλης Τσαρούχας πηγαινοέρχεται στην Κύπρο, καθώς τα γυρίσματα της νέας καθημερινής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς», όπου πρωταγωνιστεί, είναι πολλά και απαιτητικά.

Που χάθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης – Η τελευταία του ανάρτηση στα social media

Στο στόχαστρο καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση βρέθηκε πριν από λίγους μήνες και ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης που τώρα τηρεί σιγή ιχθύος όχι μόνο στα social media αλλά παντού.

«Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα ακούγοντας τις καταγγελίες» είχε δηλώσει ο Παύλος Χαϊκάλης, αναφερόμενος στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης που έβλεπαν το φως της δημοσιότητας εκείνη την περίοδο και είχαν αρχίσει να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

Τότε, όμως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγες ημέρες αργότερα, ο ίδιος θα βγει σε συνέντευξή του για να παραδεχτεί δημοσίως ότι ήταν αυτός ο άνθρωπος που κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση η Ηλιανά Αραβή.

Σήμερα, αρκετούς μήνες μετά τις κατηγορίες ο Παύλος Χαϊκάλης έχει… εξαφανιστεί.Η τελευταία ανάρτηση που έχει κάνει στα social media του, είναι στο Facebook, πριν από τρεις μήνες.Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται και τι κάνει σίγουρα αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο δικηγόρος του τον έχει συμβουλέψει πολύ καλά.