Αποκάλυψη «βόμβα» από την Μπάγια Αντωνοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη: «Το γούσταρα πάρα πολύ που…»

Αποκάλυψη «βόμβα» από την Μπάγια Αντωνοπούλου για τον Γιώργο Παπαδάκη: «Το γούσταρα πάρα πολύ που…»

Λύνει τους γρίφους για τις σημερινές της σχέσεις

Η Μπάγια Αντωνοπούλου απόλυτα ειλικρινής, λύνει τους γρίφους για τις σημερινές της σχέσεις με τον Γιώργο Παπαδάκη μετά το τηλεοπτικό τους διαζύγιο και ξεκαθαρίζει εάν θα ξανά έκανε μαζί του συνεργασία. Παράλληλα, δείτε την «μπηχτή» της Μπάγιας Αντωνοπούλου στον Γιώργο Παπαδάκη.

Φεύγοντας από τον ΑΝΤ1 και κλείνοντας την πόρτα μετά από 8 χρόνια συνεργασίας, τι γεύση σού έμεινε;

Όταν έκλεισα την πόρτα του ΑΝΤ1 πίσω μου το έκανα πολύ συνειδητά. Δεν τα βρήκαμε και τέλος. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που κρατάω τις όμορφες αναμνήσεις, θα κρατήσω όλα τα καλά που πήρα, από τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1, την παρουσίαση στην εκπομπή και τώρα προχωράω ένα βήμα παρακάτω, το βλέπω επαγγελματικά και όχι συναισθηματικά. Δεν κρατάω καμία πικρία, αντιθέτως τούς ευχαριστώ για όλα τα χρόνια συνεργασίας, αλλά με ενδιαφέρει η νέα μου συνεργασία.

Όταν έφυγες από την εκπομπή, για ένα διάστημα οι άνθρωποι του καναλιού υποστήριζαν ότι ήσουν σε άδεια και ότι υπήρχε η πιθανότητα να επιστρέψεις…

Αυτό δεν ήταν αλήθεια. Εκείνοι ναι μεν ήθελαν να γυρίσω στην εκπομπή, αλλά την απόφαση που είχα πάρει δεν υπήρχε περίπτωση να την αλλάξω, τους το είχα δηλώσει εξαρχής. Δεν ήμουν περαστική σε αυτό το κανάλι, ήμουν 8 χρόνια και σίγουρα το σκέφτηκα πολύ καλά πριν φύγω, δεν έγινε από τη μια μέρα στην άλλη. Όταν μου έκαναν την πρόταση από τον ΣΚΑΪ ξεφώνισα από τη χαρά μου, οι άνθρωποι δεν με ήξεραν και έπαθαν πλάκα, παραξενεύτηκαν. Εγώ όμως είχα ενθουσιαστεί και το γούσταρα.

Φοβήθηκες ότι φεύγοντας από τον ΑΝΤ1 μπορεί να μείνεις και χωρίς δουλειά;

Όχι, μπορεί γενικότερα στη ζωή μου να αργώ να πάρω αποφάσεις, αλλά από τη στιγμή που θα πω ότι φεύγω από κάπου, έχω φύγει.

Μπάγια Αντωνοπούλου και Γιώργος Παπαδάκης

Όντως συναντήθηκες με τον Γιώργο Παπαδάκη σε έναν φούρνο και χαιρετηθήκατε;

Ναι, αλήθεια είναι. Οι συνεργασίες μπορεί να τελειώνουν είτε με ευχάριστο είτε με δυσάρεστο τρόπο, όταν είσαι με έναν άνθρωπο όμως τόσα χρόνια δεν τον διαγράφεις από τη ζωή σου. Ασχέτως με το τι συνέβη, νομίζω ότι και εκείνος θέλει να πάω καλά. Εγώ πάντως συγκινήθηκα που τον είδα.

Μα σου ευχήθηκε και μέσα από την εκπομπή του

Βέβαια, κάποιοι θεώρησαν όχι και τόσο ειλικρινή την ευχή αυτή… Δέχομαι τις ευχές που μου έστειλε και τον ευχαριστώ. Πολλά ακούγονται, πολλά ακούστηκαν, εγώ θέλω να πιστεύω στην καλή πλευρά τού κάθε ανθρώπου και πιστεύω ότι θέλει να πάω καλά.

Θα ξανασυνεργαζόσουν μαζί του; Τίμια απάντηση…

Όχι. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ, αλλά επειδή η συνεργασία μας δεν έληξε και με τον καλύτερο τρόπο δεν θα τον προτιμούσα. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μια κατηγορία μόνος του, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Εγώ έχω ακολουθήσει άλλο δρόμο πια, θέλω να δουλεύω σε ένα καλό κλίμα και ευτυχώς στον ΣΚΑΪ έχω αυτό το καλό κλίμα.

 914 total views,  6 views today

.