19 Απριλίου, 2024

Αποκάλυψη: Ο Νικήτας Κακλαμάνης έσωσε τη ζωή του Τέρη Χρυσού! Θα πέθαινε σαν το… σκυλί. Το Ωνάσειο και το ραντεβού τρεις μήνες μετά!

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Τέρης Χρυσός μετά την επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Ο 82χρονος τραγουδιστής, μετά το πολύωρο χειρουργείο ανοικτής καρδιάς, βγήκε νικητής και σε λίγες μέρες θα επιστρέψει σπίτι του.

Τον έσωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης

Ωστόσο, πίσω από αυτό κρύβεται μια ανθρώπινη ιστορία. Όπως αποκάλυψε καρδιακός του φίλος και ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που έχουν μείνει δίπλα του: «Ο Τέρης ήταν να νοσηλευτεί στο Ωνάσειο και η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία ήταν τρεις μήνες μετά! Εάν δεν μεσολαβούσε ο καλός του φίλος Νικήτας Κακλαμάνης, σήμερα ο Τάκης δεν θα ζούσε. Ο βουλευτής βοήθησε να μπει στον Ευαγγελισμό και να χειρουργηθεί άμεσα! Ο Τέρης έχει βγει από το χειρουργείο και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα. Δίπλα του είναι ο αδελφός του και η ανιψιά του. Όταν βγει από το νοσοκομείο θα τον φιλοξενήσει ο αδερφός του για να έχει έναν άνθρωπο δικό του δίπλα του».

Ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε πει λίγο πριν το χειρουργείο: «Θέλω να ζήσω, γιατί θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμα πράγματα στο τραγούδι. Αν τη σκαπουλάρω, θα κάνω μια μεγάλη συναυλία για να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για το χειροκρότημα που μου έχουν προσφέρει εδώ και μισό αιώνα». Σημειώνεται ότι, ο Τέρης Χρυσός τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.