28 Μαρτίου, 2024

Αποκάλυψη από τη Ζήνα Κουτσελίνη για Ελένη Μενεγάκη – «Μου έδωσε δύο εκατομμύρια για να…»

Αποκάλυψη από τη Ζήνα Κουτσελίνη για Ελένη Μενεγάκη – «Μου έδωσε δύο εκατομμύρια για να…»

Η γνωστή παρουσιάστρια προέβη σε μία μεγάλη αποκάλυψη

Η γνωστή παρουσιάστρια προέβη σε μία μεγάλη αποκάλυψη.

 

Ζήνα Κουτσελίνη – Ελένη Μενεγάκη: Ανασκόπηση των όσων έχουν πει στον καναπέ τους οι διάσημοι καλεσμένοι τους έκαναν οι Dot.

Mία από αυτές ήταν και η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία αποκάλυψε ότι μεγάλη της αδυναμία από τις παρουσιάστριες με τις οποίες δούλεψε ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Όπως είπε δεν θα ξεχάσει ότι τη μέρα του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο έπιναν μαζί καφέ αλλά και ότι η Ελένη ήταν αυτή που της έδωσε χρήματα για να αγοράσει  το πρώτο της σπίτι.

«Περάσαμε πολλά με την Ελένη. Όσα χρόνια και να περάσουνε, έχουμε ανταλλάξει τόσα πράγματα μεταξύ μας, έχουμε πει τόσες αλήθειες μεταξύ μας. Δε θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που παντρευόταν τον Γιάννη και βγήκαμε μαζί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που μου έδωσε τα χρήματα για να πάρω το πρώτο μου σπίτι και με βοήθησε και μου είπε “Ζήνα πάρε αυτά τα δύο εκατομμύρια”. Ποτέ δε τα ζήτησε πίσω. Tώρα της κάνω πλάκα και της λέω πώς αν στα γεράματα δεν έχω θα της ζητήσω» ανέφερε η παρουσιάστρια, μιλώντας την εκπομπή DOT.

 

Επίσης, η Ζήνα Κουτσελίνη, ανέφερε επίσης πως οι περισσότεροι άνθρωποι σ’ αυτόν τον χώρο της έχουν φερθεί καλά όμως έχει βιώσει και την αχαριστία από παρουσιάστρια που έχει βοηθήσει και εκείνη της φέρθηκε με άσχημο τρόπο.