Αποκαλύψεις από τον Γιάννη Καπετάνιο: «Ήμουν ο μόνος κολλητός του Κιμούλη». Πώς περιγράφει τον Φιλιππίδη…

Αποκαλύψεις από τον Γιάννη Καπετάνιο: «Ήμουν ο μόνος κολλητός του Κιμούλη». Πώς περιγράφει τον Φιλιππίδη…

Αποκαλύψεις για τη σχέση του με τους ηθοποιούς Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη έκανε στην κάμερα της εκπομπή «Ολα γκουντ» ο ηθοποιός, Γιάννης Καπετάνιος.

Αρχικά αναφέρθηκε στην επί χρόνια συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας πως είναι μία απόφαση που τον έχει δικαιώσει απόλυτα «διότι και καλός εργοδότης είναι και καλός καλλιτέχνης είναι».

Στο παρελθόν ο δρόμος του είχε συναντηθεί με τον Γιώργο Κιμούλη, που πρόσφατα απασχόλησε τα Μέσα λόγω ανάρμοστων συμπεριφορών του στο θέατρο. Η εντύπωση που άφησε σε εκείνον, ωστόσο, είναι θετική, όπως εξομολογείται: «Είχαμε άψογη συνεργασία, ήμουν ο μόνος κολλητός του και με έπαιρνε μαζί του στο σπίτι της μαμάς του και τρώγαμε».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε ότι «ήταν ένας καριερίστας με όλη τη σημασία της λέξης και δεν είχα τότε τέτοια δείγματα».

Εδώ και χρόνια απέχει από την τηλεόραση. Παραδέχτηκε πως το τηλέφωνό του έχει σταματήσει να χτυπάει όπως παλιά και την αιτία τη γνωρίζει πολύ καλά. «Όσο είμαι με τον Μάρκο Σεφερλή δεν πρόκειται να με φωνάξει ποτέ κανένας».

Αυτή η περίοδος τον βρίσκει πολύ ερωτευμένο με την αγαπημένη του, Βάσω, την οποία τη γνώρισε, όταν τον επισκέφθηκε ως θαυμάστρια σε κάποια παράστασή του. «Είχε έρθει στα καμαρίνια και μου έκανε κλικ, έψαξα τη βρήκα, βγήκαμε και δέσαμε», είπε.

 908 total views,  2 views today

.

Απάντηση