28 Μαρτίου, 2024

Αποκάλυψαν επιτέλους την αλήθεια στον αέρα του Love it, μαζί, Μαριαλένα και Σάκης

Αποκάλυψαν επιτέλους την αλήθεια στον αέρα του Love it, μαζί, Μαριαλένα και Σάκης

Είναι αυτό που περιμέναμε;

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν καλεσμένοι το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλατό της εκπομπής Love it.

Η απορία που παραμένει σε όλους μας είναι εάν τελικά είναι ξανά μαζί καθώς μετά την λήξη του παιχνιδιού και αφού βγήκε ο μεγάλος νικητής του Survivor, οι δυο τους είναι συνεχώς μαζί. Και δυο ανέφεραν πως δεν είναι ζευγάρι, όμως δεν ξέρουν τι πρόκειται να γίνει στο σύντομο μέλλον.

Αρχικά ο Σάκης ανέφερε «Το συζητήσεις αν θα είσαι μαζί με κάποιον είναι πολύ παλιομοδίτικο. Ό,τι μας βγει θα κάνουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ό,τι ζήσαμε στο παιχνίδι, το ζούμε και εκτός. Έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε κάποιον. Είμαστε συνέχεια μαζί. Το βασικό είναι να είμαστε καλά μεταξύ μας. Δεν είναι ωραίο να πάρουμε αποφάσεις μέσα σε μια βδομάδα από το τέλος του παιχνιδιού και να μετανιώσουμε στην πορεία. Ό,τι είναι να βγει, θα βγει. Εμείς περάσαμε κάτι σπάνιο».

Στην συνέχεια πρόσθεσε η Μαριαλένα «Πραγματικά δεν ξέρουμε και εμείς τι συμβαίνει. Αφήνουμε να κυλήσει ο χρόνος. Είναι πάρα πολύ περίεργο στον κόσμο όλο αυτό, γιατί είμαστε συνέχεια μαζί. Δεν έχω φέρει ακόμη σε επαφή τη μαμά μου με τον Σάκη. Πραγματικά τρέχουμε και τη μαμά μου δεν τη βλέπω σχεδόν καθόλου».

Πώς γνωρίστηκαν Μαριαλένα – Σάκης

Καλεσμένος στην εκπομπή Σου-Κου Family βρέθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 4, Σάκης Κατσούλης, κι αφού ξεκαθάρισε ποιος είναι ο λόγος που δεν έχει κάνει μέχρι και σήμερα follow την Μαριαλένα στο instagram, διηγήθηκε το πως γνωρίστηκαν πριν από χρόνια και κατέληξαν να είναι μαζί.

«Με τη Μαριαλένα γνωρίστηκα όταν άνοιξα το καινούργιο μου μαγαζί στο Περιστέρι. Δούλευε σε μια καφετέρια δίπλα, εκεί ήταν η πρώτη επαφή. Βέβαια πολύ καιρό μετά ήμασταν μαζί, καθώς είχε και εκείνη σχέση. Εγώ άνοιγα το μαγαζί και είχα άγχος και τρέξιμο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από την πλευρά μου. Από τη μεριά μου και πολύ κρυφά και πολύ δειλά, γιατί υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή της και το σεβόμουν απόλυτα. Τα μαγαζιά ήταν κολλητά, οπότε ρώτησα αν έχεις σχέση. Την ξέρω από την πρώτη στιγμή που άνοιξα το μαγαζί, πριν τρία χρόνια. Όταν μετά από καιρό χώρισε, τότε την πλησίασα και ήμασταν μαζί δύο χρόνια», είπε ο Σάκης Κατσούλης

Πηγή: youweekly.gr