Αποφυλακίζεται με “βραχιολάκι” ο Πέτρος Φιλιππίδης; Ραγδαίες εξελίξεις!

Αποφυλακίζεται με “βραχιολάκι” ο Πέτρος Φιλιππίδης; Ραγδαίες εξελίξεις!

Σοκ: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσα στο κελί ο Πέτρος Φιλιππίδης με ηρεμιστικά χάπια;

Μετά την εισαγγελική απόφαση για την προφυλάκιση του, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς όπως είπε, δεν το περίμενε.

Αίτημα αποφυλάκισης για κατ΄οίκον περιορισμό ετοιμάζεται να καταθέσει ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος βρίσκεται στον τρίτο θάλαμο των φυλακών της Τρίπολης. Έχει κριθεί προφυλακιστέος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας On time ο ηθοποιός θα αιτηθεί την αποφυλάκισή του, ζητώντας να τεθεί σε καθεστώς επιτήρησης υπό το ηλεκτρονικό σύστημα γεωεντοπισμού, γνωστό ως «βραχιολάκι» και μάλιστα με δικά του έξοδα.

Ένα σοκαριστικό δημοσίευμα από το περιοδικό “Λοιπόν” έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Τετάρτης με τίτλο “Πέτρος Φιλιππίδης: Η απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί με ηρεμιστικά χάπια”.

Το εν λόγω δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά:

Η απόπειρα αυτοκτονίας του Πέτρου Φιλιππίδη

“Σύμφωνα με το Πρώτο θέμα, λέγεται πως κατά την παραμονή του στην Γαδά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με υπερβολική δόση ηρεμιστικών. Η είδηση δεν είναι επιβεβαιωμένη αλλά σύμφωνα με το κοντινό περιβάλλον, δεν είναι πολύ μακριά από την αλήθεια καθώς ο Φιλιππίδης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τόσο από την στιγμή που του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, όσο και από την ώρα που του έβαλαν χειροπέδες.

Το τελευταίο που περίμενε να συμβεί στην ζωή του ήταν να συλληφθεί, να οδηγηθεί σε κελί και αργότερα να μπει φυλακή. Όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, μιλούν για έναν άνθρωπο που θεωρούσε ότι κατέχει ύψιστη εξουσία, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο και στα πλαίσια μιας παράστασης, αλλά σε προσωπικό, μιλώντας άσχημα στους συνεργάτες και παρενοχλώντας σεξουαλικά το σύνολο των γυναικών στην εκάστοτε δουλειά.

Πληροφορίες του Youweekly.gr βέβαια ΔΕΝ επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ. Μέχρι στιγμής οι πηγές μας αναφέρουν πως δεν έχει υπάρξει τέτοιο περιστατικό στις φυλακές. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μπορεί να είναι άσχημα ψυχολογικά αλλά δεν θα έφτανε ποτέ σε τέτοιο σημείο.

Αν δεν εγκριθεί η αποφυλάκισή του αυτό θα είναι το επόμενο αίτημά του!

Πέτρος Φιλιππίδης φυλακές

Ο εισαγγελέας πριν από μια εβδομάδα αποφάσισε πως ο ηθοποιός πρέπει να προφυλακιστεί καθώς θεωρήθηκε πως ο ηθοποιός θα μπορούσε να επανέλθει στις επαγγελματικές του ενασχολήσεις και να επαναλάβει τα αδικήματα.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που ο εισαγγελέας απορρίψει το αίτημα του ηθοποιού, πληροφορίες αναφέρουν πως θα κάνει εκ νέου αίτημα, ζητώντας να μην μεταφερθεί τουλάχιστον από τις φυλακές Τριπόλεως και να παραμείνει εκεί μέχρι να οριστεί η δίκη.

Ο ηθοποιός θα ζητήσει να μείνει κρατούμενος στο σπίτι του, μέχρι να γίνει η δίκη του έτσι ώστε να γλιτώσει την παραμονή του στο κελί με άλλους 19 κρατούμενους.

Γι΄αυτό και είναι διατεθειμένος να πληρώσει το κόστος του μηχανήματος, της τοποθέτησης αλλά και της ημερήσιας παρακολούθησης. Τα ίδια βήματα ακολούθησε και ο Δημήτρης Λιγνάδης με το αίτημά του ωστόσο να απορρίπτεται.

Πήρε την τραγική απόφαση μέσα στις φυλακές ο Πέτρος Φιλιππίδης: Μια ανάσα από τον θάνατο!

Ένα σοκαριστικό δημοσίευμα από το περιοδικό “Λοιπόν” έκανε την εμφάνισή του το πρωί της Τετάρτης με τίτλο “Πέτρος Φιλιππίδης: Η απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στο κελί με ηρεμιστικά χάπια”.

Το εν λόγω δημοσίευμα γράφει χαρακτηριστικά:

 644 total views,  2 views today

.