29 Μαρτίου, 2024

Από κολλητοί… δυο ξένοι: Ο λόγος που Αντώνης Κανάκης – Γρηγόρης Αρναούτογλου έκοψαν και την καλημέρα

Από κολλητοί… δυο ξένοι: Ο λόγος που Αντώνης Κανάκης – Γρηγόρης Αρναούτογλου έκοψαν και την καλημέρα

Αποκάλυψη!

Αντώνης Κανάκης και Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι δύο παρουσιαστές που βρίσκονται, με εξαίρεση το διετές διάλειμμα του Κανάκη σε ΣΚΑΪ-Youtube-OPEN, στον ΑΝΤ1 εδώ και 10 χρόνια. Όμως πλέον, ο ένας δε μπορεί τον άλλον και φέρνουν διαρκώς τον σταθμό σε δύσκολη θέση για να κρατήσει και τους δύο ικανοποιημένους με τις επιλογές που γίνονται.

Τους τελευταίους μήνες έχει υπάρξει μια νέα κόντρα ανάμεσα τους, έστω και έμμεση, αφού ερίζουν για την ίδια ζώνη στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Μετά το φετινό όπου ο Αρναούτογλου πήρε τη θέση του «Ράδιο Αρβύλα» στο πρόγραμμα από τον Απρίλιο και μετά, με τον «Εκατομμυριούχο», οι δύο παρουσιαστές είναι και πάλι σε θέση ετοιμότητας.

Ο Εκατομμυριούχος και το Ράδιο Αρβύλα διεκδικούν θέση στην prime time του σταθμού και αυτή η ουσιαστικά κόντρα αναβιώνει ένα παρελθόν γεμάτο αντιπαράθεση μεταξύ τους.

Αρναούτογλου και Κανάκης ήταν πολύ καλοί φίλοι ως το 2013 και είχαν κάνει αχώριστο τρίο με τον Γιάννη Λάτσιο. Η απουσία του Κανάκη από τη βάφτιση του γιου του Αρναούτογλου δημιούργησε μια ρωγμή στη φιλία τους, με τον Αρναούτογλου να κάνει λόγο τότε σε δήλωση του για τον «αδελφό» Αντώνη Κανάκη.

Το 2016, όμως, ήταν που επήλθε οριστικό τέλος στη φιλία τους. Η συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στον Αρναούτογλου και το «The 2Night Show», στην οποία ο πρώτος εξέφρασε ακραίες απόψεις στήριξης προς τη Χρυσή Αυγή αλλά και για την ομόφυλη υιοθεσία, προκάλεσε την τηλεοπτική οργή του Κανάκη και των υπόλοιπων Αρβύλα, που είχαν σατιρίσει έντονα τότε τον Γρηγόρη.

Δύο χρόνια μετά, κι ενώ ο Κανάκης έχει γίνει υπεύθυνος της prime time ζώνης, κόβονται οι εκπομπές του Λιάγκα και του Αρναούτογλου και μένουν οι δύο παρουσιαστές πρακτικά ανενεργοί στον ΑΝΤ1. Ο Λιάγκας μάλιστα αποχωρεί το καλοκαίρι του 2019 εν μέσω κακού κλίματος στις σχέσεις με τον ΑΝΤ1, ενώ ο Αρναούτογλου φτάνει Δεκέμβριος για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

Πολλοί διαρρέουν τότε πως υπεύθυνος είναι ο Κανάκης, με τον παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα να απαντά αρνητικά σε τέτοιους υπαινιγμούς.