Απίστευτο: Νεκρή σηκώθηκε από το φέρετρο λίγο πριν την αποτέφρωση

Απίστευτο: Νεκρή σηκώθηκε από το φέρετρο λίγο πριν την αποτέφρωση

Απίστευτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια 70χρονη η οποία σύμφωνα με τους γιατρούς «πέθανε» στις 20 Οκτωβρίου. Λίγες ημέρες μετά «επανήλθε».

Οι συγγενείς της 70χρονης Phinij Sopajorn από την Ταϊλάνδη βρίσκονται ακόμη σε σοκ, λίγα 24ωρα αφότου η Sopajorn άφησε την τελευταία της πνοή – σύμφωνα με τους γιατρούς – στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Και αυτό γιατί λίγο αφότου το νοσηλευτικό ίδρυμα έδωσε στην οικογένεια την άδεια να πάρουν την σορό της προκειμένου να πραγματοποιήσουν την κηδεία της, η 70χρονη έδωσε σημεία ζωής.

Το περιστατικό μάλιστα δεν έλαβε χώρα αμέσως μετά την απομάκρυνση της από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με τα έθιμα των Βουδιστών στην Ταϊλάνδη το σώμα της Phinij Sopajorn έμεινε στον ναό για τρεις ημέρες πριν την τελετή.

Ακολούθως, θα έπρεπε να οδηγηθεί στην αποτέφρωση. Ωστόσο, πριν η σορός μπει στον καυστήρα, σύμφωνα με ένα ακόμα έθιμο, ένας από τους συγγενείς – στην προκειμένη περίπτωση ο σύζυγός της – θα πρέπει να πλύνει το πρόσωπο της νεκρής.

Εκείνη την στιγμή λοιπόν, ο άνδρας που της έπλενε το πρόσωπο παρατήρησε ότι η 70χρονη ανέπνεε και τα μάτια της τρεμόπαιζαν.

Οι συγγενείς κάλεσαν βοήθεια με αποτέλεσμα να έρθουν οι γιατροί οι οποίοι επανάφεραν στην ζωή την 70χρονη, η κατάσταση της υγείας της ωστόσο παραμένει κρίσιμη.

 1,952 total views,  2 views today

.