29 Μαρτίου, 2024

Απελπισμένη η Κατερίνα Καραβάτου: «Σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω, δεν μπορούσα…»

Καραβάτου εκπομπή

Απελπισμένη η Κατερίνα Καραβάτου: «Σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω, δεν μπορούσα…»

Τι την τάραξε;

Συγκλονισμένη και απίστευτα ταραγμένη ήταν η Κατερίνα Καραβάτου πριν λίγο διάστημα από το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα όπως είχε εξομολογηθεί στον αέρα της εκπομπής, «Τι λες τώρα» και μάλιστα ξέσπασε σε λυγμούς μέσα στο αυτοκίνητό της.

Η παρουσιάστρια τόνισε: «Θα σας πω τι μου συνέβη το πρωί καθώς ερχόμουν εδώ. Είμαι στο αυτοκίνητο μέσα και βάζω ραδιόφωνο και ακούω γι’ αυτό το τρομερό φονικό στην Ανδραβίδα. Έβαλα τα κλάματα, σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω. Και νομίζω ότι έκλαιγα γιατί δεν μπορούσα άλλο.»!

Καραβάτου εκπομπή

Και πρόσθεσε: «Λέω πού θα πάει όλο αυτό; Αυτό είναι που αισθάνομαι πάρα πολύ μέσα μου. Και μετά λέω ότι θα πάω τώρα στην εκπομπή και θα προσπαθήσω να περάσω όσο καλύτερα γίνεται. Και νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος να αντιμετωπίσουμε και την κατάσταση».

Και κατέληξε λέγοντας η Κατερίνα Καραβάτου: «Για εμάς, τους ανθρώπους της ψυχαγωγίας, είναι πολύ δύσκολο αυτό γιατί πρέπει να κάνεις ένα μικρό άλμα για να μπορέσεις να καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου όλη αυτή την πίκρα και να χαμογελάσεις και να πεις ωραία πράγματα, αλλά είναι απαραίτητο. Είναι πάρα πολύ άβολο».

«Σύννεφα» για την Κατερίνα Καραβάτου – Σε δύσκολη θέση η παρουσιάστρια

Η Κατερίνα Καραβάτου έριξε χθες (26/6) αυλαία με την εκπομπή «Τι λες τώρα» και η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέλυσε στο «Happy Day» το ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά της «βήματα».