20 Απριλίου, 2024

«Απασφάλισε» η Δανάη Μπάρκα για Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Τον προσεγγίσαμε και είχε ζητήσει χρηματική απολαβή»

«Απασφάλισε» η Δανάη Μπάρκα για Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Τον προσεγγίσαμε και είχε ζητήσει χρηματική απολαβή»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η Δανάη Μπάρκα για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ. Μάλιστα την αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα την έχει επιβεβαιώσει και η Ναταλία Γερμανού.

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» πως όταν είχαν προσεγγίσει τον Γιάννη Παπαμιχαήλ για ένα αφιέρωμα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο ίδιος ζήτησε χρηματικό αντάλλαγμα.

«Κι εμείς όταν είχαμε προσεγγίσει κάποια στιγμή τον κύριο Παπαμιχαήλ, επίσης είχε ζητηθεί από την πλευρά του μία χρηματική απολαβή, για ένα αφιέρωμα στη μητέρα του, στη στήλη Vintage Stories. Όταν, λοιπόν, εμείς τον είχαμε προσεγγίσει, υπήρξε μια αντίστοιχη συζήτηση, αλλά δεν προχώρησε», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Ο Άρης Καβατζίκης ρώτησε: «Ακόμα και για συμμετοχή σε αφιέρωμα;» με τη Δέσποινα Καμπούρη να απαντά: «Μα, το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος, δεν το κρύβει. Είναι πάγια τακτική του».

Η Ναταλία Γερμανού για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Nαταλία Γερμανού για τη συνέντευξη που… δεν πήρε από τον Παπαμιχαήλ: Το κανάλι δεν δέχτηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του

Η Ναταλία Γερμανού τις προάλλες μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» δήλωσε πως ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε ζητήσει κι από τη δική τους εκπομπή, χρήματα.

Η παρουσιάστρια είπε πως όταν είχε ζητήσει από τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό, μια συνέντευξη του Γιάννη Παπαμιχαήλ, το κανάλι δεν δέχτηκε να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Θυμάμαι είχα πει στον Κώστα Τσουρό να κάνει συνέντευξη στον Γιάννη Παπαμιχαήλ και μου είπε “βεβαίως”. Μετά μου είπε ότι “είναι δύσκολο, γιατί ο Γιάννης έχει οικονομικές απαιτήσεις” κι ο Κώστας δεν το είπε ούτε ειρωνικά, ούτε με μομφή. Απλά το κανάλι τότε, δεν δέχτηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε:

«Με αυτό το σκεπτικό θα μπορούσε κι ο οποιοσδήποτε έρχεται καλεσμένος, να μας λέει θέλω 10, 50, 100 ευρώ. Είναι δικαίωμά του να ζητά λεφτά, αν θεωρεί ότι είναι το ίδιο πράγμα, που δεν είναι το ίδιο Γιάννη μου και στο λέω με αγάπη, γιατί ο Κώστας Τσουρός είναι δημοσιογράφος και πληρώνεται για την δουλειά του. Εσύ είσαι κάτι άλλο, καλός μουσικός από όσο γνωρίζω και πολλά άλλα πράγματα, αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα να λες ότι εγώ για να δώσω μία συνέντευξη θα μου δώσετε λεφτά», συμπλήρωσε κλείνοντας, ενώ τόνισε: «Το λέω γιατί δεν συμφώνησα με το κούνημα δαχτύλου στον Κώστα Τσουρό».