Άντζελα Γκερέκου – Οργισμένη απάντηση: Δεν σέβεστε τον Τόλη Βοσκόπουλο

Άντζελα Γκερέκου – Οργισμένη απάντηση: Δεν σέβεστε τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!» τονίζει η Άτζελα Γκερέκου

Οργισμένη αντίδραση από την Άντζελα Γκερέκου με αφορμή δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι είναι ξανά ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία. Τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας περνούν χρόνο μαζί, μέχρι και ότι «ψίθυροι» τους φέρουν να βρίσκονται ένα βήμα προτού ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κι όλα αυτά την ίδια ώρα που η Άντζελα Γκερέκου είναι σε πένθος για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Γκερέκου: Ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες

«Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες» αναφέρει η Άντζελα Γκερέκου σε ανάρτησή της στο Instagram.

«Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!» καταλήγει και συνοδεύει την ανάρτησή της με μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η ίδια και ο αξέχαστος Τόλης Βοσκόπουλος.

Η ανάρτηση από την Άντζελα Γκερέκου

Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλά επειδή βλέπω ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις  και ενοχλούνται άτομα από το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες! Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…» Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα…  Λυπάμαι!

 1,006 total views,  2 views today

.