18 Απριλίου, 2024

Αντιδράσεις σε ανάρτηση Κύρτσου για Φώφη Γεννηματά: Γιατί έξαλλος ο Κώστας Μπακογιάννης

Αντιδράσεις σε ανάρτηση Κύρτσου για Φώφη Γεννηματά: Γιατί έξαλλος ο Κώστας Μπακογιάννης

Εκατοντάδες αντιδράσεις στο twitter έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Γιατί αντέδρασε και ο Μπακογιάννης;

Σάλο έχει προκαλέσει στο twitter η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως η μάχη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ με τον καρκίνο δημιουργεί κύμα συμπάθειας που μπορεί ν’ αποτελέσει… πολιτικό κεφάλαιο για το κόμμα.

«Η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο στέλνει κοινωνικά μηνύματα και δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της», έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος.

Την ανάρτηση του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφου, Γιώργου Κύρτσου σχολίασε μέσω του twitter ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Με δυο μόλις λέξεις έκανε σαφές πως είναι εντελώς αντίθετος σε όσα ανέφερε ο ευρωβουλευτής στην ανάρτηση που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και αφορούσε στην πορεία του ΚΙΝΑΛ μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά ο οποίος έχει σκορπίσει θλίψη.

«Αιδώς Αργείοι» έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου.

Η αναφορά στο «πολιτικό κεφάλαιο» του ΚΙΝΑΛ, την ώρα που ο πολιτικός και όχι μόνο, κόσμος θρηνεί το θάνατο της Φώφης Γεννηματά σε ηλικία μόλις 57 ετών ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.

Γεγονός που ανάγκασε τον Γιώργο Κύρτσο να επανέλθει με νέα ανάρτηση στην οποία έγραψε:

«Με εντυπωσίασε ότι η Φώφη Γεννηματά δεν άφησε τη μάχη για την υγεία της να επηρεάσει την πολιτική, θεσμική λειτουργία της.

Και την πιο κρίσιμη ώρα πρόσφερε με τη στάση της στην κοινωνία&τον πολιτικό χώρο που υπηρέτησε.

Τιμώ αυτήν που έφυγε για ήθος,στάση,παράδειγμα,προσφορά».