28 Μαρτίου, 2024

Ανώμαλος έκανε άνω κάτω τις γυναίκες στο Αργυροπούλιο! Ζήτησαν τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Οι κάτοικοι του Αργυροπουλίου του Δήμου Τυρνάβου βρίσκονται «στα κάγκελα» μετά τη δημοσιοποίηση παραποιημένων φωτογραφιών των γυναικών του μικρού χωριού που είναι χτισμένο στους πρόποδες του Ολύμπου από άγνωστο που έκανε λαθροχειρία στη σελίδα του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου στο facebook!

Όπως έγινε γνωστό, οι γυναίκες δέχθηκαν δεκάδες ενοχλητικά μηνύματα σεξιστικού περιεχομένου, ενώ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης διακινήθηκαν και φωτογραφίες τους -προϊόντα μοντάζ- που θίγουν τις προσωπικότητές τους και προκάλεσαν αναστάτωση στις οικογένειές τους.

Καυτές περιπτύξεις

Μάλιστα, μία από τις γυναίκες που είδαν τη φωτογραφία τους τοποθετημένη σε σώμα άλλης γυναίκας, η οποία πρωταγωνιστεί σε καυτές περιπτύξεις , πήρε την απόφαση να καταγγείλει το γεγονός στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και, σύμφωνα με τη σελίδα paidis.com, έχει πλέον στα χέρια της τις απαντήσεις που περίμενε αναφορικά με την ταυτότητα του διακινητή των μηνυμάτων.

Μάλιστα, επικοινώνησε με άλλες συγχωριανές της που έπεσαν θύματα με τον ίδιο τρόπο και ορισμένες από αυτές σκέφτονται να προχωρήσουν ακόμη και σε μηνυτήριες αναφορές εναντίον του δράστη, καθώς, όπως λένε, το φωτομοντάζ του έχει προκαλέσει αναστάτωση, νευρικότητα και πανικό στα σπίτια τους.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αργυροπουλίου – Λυγαριάς κατήγγειλε τη λαθροχειρία στη σελίδα του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι οι κωδικοί πρόσβασης είναι στα χέρια προσώπου που δεν έχει σχέση με τη διοίκηση.

Εξάλλου, με ανάρτησή του στο facebook, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κώστας Χατζής ανέφερε: «Προς μεγάλη μας έκπληξη, τις τελευταίες ημέρες διαπιστώσαμε πως ο σύλλογός μας εμφανίζεται και “εξαφανίζεται” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) με προσωπικό προφίλ με την ονομασία “Αγροτικός Σύλλογος Αργυροπουλίου – Λυγαριάς” ενώ το σήμα της φωτογραφίας προφίλ εμφανίζεται μαύρο με κίτρινους χαρακτήρες και ένα τρακτέρ.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου που το τελευταίο διάστημα δέχονται προσωπικά μηνύματα ή θα δεχθούν στο μέλλον ότι το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου – Λυγαριάς δεν φέρει καμία ευθύνη, δεν διαχειρίζεται το προφίλ αυτό του οποίου πριν δύο χρόνια ζητήθηκαν οι κωδικοί και δεν έχει πάρει ποτέ στα χέρια του και δεν έχει σταλεί κανένα μήνυμα. Όλοι εμείς έχουμε πρόσωπο και δεν κρυβόμαστε πίσω από οθόνες. Αυτός που το διαχειρίζεται δεν είναι μέλος, δεν ανήκει στον σύλλογό μας. Ο σκοπός του, παραπλανητικός. Ο σκοπός μας, ο αγώνας για την επιβίωσή μας».